Un bătrân și nepotul său de 3 ani au murit după ce au căzut în gol de la etaj

Ultima actualizare: 07-12-2019 10:19
SMURD

Tragedie într-o familie din Bistriţa. Un bărbat de 62 de ani şi-a pierdut viaţa, iar nepotul său de doar 3 ani a murit la spital, după ce ambii au căzut în gol de la etajul al doilea al blocului în care locuiau.

UPDATE 10:00: Copilul de trei ani din Bistriţa, care vineri seara a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut, împreună cu bunicul lui, în scara blocului, de la etajul al doilea, a murit sâmbătă dimineaţa, potrivit unei informări remise de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

"Copilul de trei ani, care aseară (vineri seara n.r.) a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în şoc traumatic în urma căderii de la înălţime, a decedat, din păcate, în această dimineaţă (sâmbătă dimineaţa n.r.). Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7,00", precizează cei de la SJU Bistriţa.

Totul s-a petrecut pe casa scării. Soţia bărbatului a fost cea care a dat alarma, iar echipajele de salvatori sosite la faţa locului au început imediat manevrele de resuscitare.

Când s-a întâmplat tragedia, se pare că bunicul şi nepotul său se întorceau de la o plimbare. Anchetatorii nu ştiu deocamdată exact firul evenimentelor. Cert este ca cei doi au căzut peste balustrada scării.

Locatar bloc: "A căzut în casa scării bărbatul cu nepotul, or fi căzut probabil, dumnezeu ştie, numai accident a putut fi că el nu a băut niciodată, e un om foarte cumsecade."

Locatar bloc: "Ar fi căzut cu nepotul lui, dar nu ştiu să fi ţinut copilul în braţe sau să fi ieşit copilul din casă şi să fi mers după el."

O ambulanţă a ajuns imediat la locul incidentului. Salvatorii i-au găsit pe cei doi întinşi pe jos fără suflare şi au început manevrele de resuscitare.

Anton Pop, medic SAJ BN: "Persoană adultă a fost în stop cardiorespirator, am început manevrele de resuscitare împreună cu echipajul EPA. Din păcate pacinetul prezenta leziuni incompatibile cu supravieţuirea, prezenta fractură de craniu, fractură parietală cu cufundare. Copilul era inconştient şi s-a deplasat la UPU fiind stabil iniţial."

La faţa locului, a sosit şi o echipă de poliţişti care a efectuat cercetări.

Crina Sârb, purtător cuvânt IPJ BN: "În urma primelor verificări efectuate la faţa locului de către polițiști a rezultat faptul că un copil de trei ani şi un bărbat de 62 de ani au căzut în casa scări de la etajul al doilea al blocului în care locuiau. Din păcate în urma accidentului ,bărbatul a decedat."

Poliţia urmează să stabilească cum s-a petrecut cu exactitate totul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO