Un barbat din Brasov a platit cu piciorul pentru ca n-a vrut sa minta intr-un proces al vecinilor


Ultimul update: Sambata 20 Octombrie 2012 20:44
Data publicarii: Sambata 25 August 2012 18:51
Categorie: Stiri actuale

Un atac deosebit de violent s-a petrecut vineri noapte in judetul Brasov. Pentru ca n-a vrut sa depuna marturie mincinoasa, in sprijinul unor vecini anchetati pentru un furt, un barbat a fost pedepsit cu sabia.

 

Cei doi, tata si fiu, l-au nenorocit cu o bata de baseball si apoi i-au taiat un picior. L-au lasat sa sangereze sperand probabil ca asta ii va fi invatatura de minte sau chiar ca nu va apuca ziua de maine. Acum sunt in arest si risca o pedeapsa mult mai mare decat cea pe care ar fi primit-o pentru furt.

Ametit din cauza hemoragiei masive, barbatul abia mai poate povesti momentele groaznice prin care a trecut. Nu se inserase de mult cand doi vecini i-au intrat in curte, cu gand rau. Erau extrem de furiosi si i-au aratat inca de la primele replici ca nu aveau de gand sa plece fara sa sa-l pedepseasca crunt. In tot acest timp, sotia victimei privea nepunticioasa scena.

Agresorii si-au lasat victima mai mult moarta decat vie si au plecat linistiti spre casa, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. In urma lor, rudele ranitului au chemat ajutoare.

Imediat au intrat pe fir politistii care au aflat si motivul acestui teribil atac. Barbatul schilodit nu e doar vecin cu agresorii, ci o ruda indepartata, asa ca au insistat sa depuna marturie in favoarea lor, intr-un dosar de furt. Initial, ar fi acceptat, pentru ca marturia lui i-ar fi scapat intr-adevar de inchisoare, dar apoi s-a temut ca li se va alatura dupa gratii, daca totul va iesi la lumina. Asa ca, a dat inapoi.

Barbatul va ramane infirm pe viata dupa acest epiosod. Nu va mai putea munci si trai asa cum a facut pana acum, desi era singurul care aducea bani in casa, pentru sotia si fiul lui de un an si cateva luni.

 

Tags: atacat,

VIDEO PROTVPLUS.RO