Un bărbat din Argeş a anunţat că a fost răpit. De ce se ascundea de fapt sub masa iubitei

09-10-2019 07:29


Întâmplare demnă de un film absurd în Argeș. După o zi de căutări, cu aproape 200 de poliţişti şi jandarmi, un bărbat care își alertase familia că a fost răpit și sechestrat, a fost găsit sub o masă în casa iubitei lui.

Individul ar fi recurs la acest gest pentru a se sustrage de la plata unor datorii. Acum însă este pasibil de o amendă de 5000 de lei.

Bărbatul a fost văzut ultima dată în urmă cu o săptămână. A mers la serviciu să-şi ia salariul și a anunțat că intră în concediu medical, după care a dispărut fără urmă. Locuia singur, iar mama lui a fost cea care a anunțat poliția că fiul ei e de negăsit.

Cum era adult și plecase voluntar de acasă, poliția nu l-a căutat. Luni seara, însă, sora bărbatului a povestit la 112, îngrozită, că fratele ei a sunat-o și i-a spus că a fost răpit și este sechestrat. Abia atunci polițiștii au intrat în alertă.

Poliţiştii au localizat telefonul bărbatului, iar semnalul venea chiar din satul lui. 150 de polițiști și 20 de jandarmi, cu câini de urmă, au împânzit satul și au intrat în 50 de case, în căutarea lui. Au ajuns și la casa unei femei de 47 de ani, cu care Marius Micu are o relație. Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când, după 8 ore de căutări, l-au găsit sub masă, în casa iubitei. L-au ridicat şi l-au dus la sediul poliției, pentru audieri.

Florin Popa purtător de cuvânt IPJ Argeș:„Cel în cauză şi-a sunat sora alarmând-o că s-ar afla într-un loc necunoscut unde nu ar fi lăsat să plece. În acest timp se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani din aceeaşi localitate cu care bărbatul avea o relaţie. Este pasibil de sancţiune contravențională, amenda prevăzută pentru alarmarea falsă fiind cuprinsă între 1500 şi 5000 de lei".

Polițiștii l-au audiat ore bune pe bărbatul care a recunoscut că totul a fost o înscenare, întrucât avea o datorie de circa 25.000 de lei la bancă și credea că în acest fel va scăpa de povara înapoierii banilor. Bărbatul ar putea fi amendat cu până la 5000 de lei pentru alarmă falsă.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57