Un barbat a murit intepat de viespi, dupa ce a lovit din greseala cuibul insectelor cu motocoasa

Ultima actualizare: 30-07-2013 06:50

Sfarsit cumplit pentru un tanar de 32 de ani din judetul Prahova. Era la cosit, cand a deranjat un cuib de viespi, iar insectele s-au napustit asupra lui.

Cateva minute mai tarziu, isi dadea ultima suflare, desi un echipaj de la ambulanta a ajuns rapid si a incercat imposibilul.

Barbatul a mers sa ajute o vecina la cosit, intr-o zona aflata la marginea comunei Apostolache.

Dupa ce au mancat, la pranz, s-a intamplat necazul. Omul a lovit din greseala cu motocoasa un prun si a deranjat un cuib de viespi.

"Am mers cativa metri, cred ca 10 - 20, nu stiu cat sa zic si cred ca a izbit in copac, de a iesit viespile alea. In moment ce l-a intepat el a zis: aoleu, eu sunt alergic la viespe din astea", povesteste femeia.

"In momentul in care l-a intepat, el a luat-o la fuga, sa vina jos, sa cheme un medic si acolo a apucat sa ajunga. Era foarte umflat la fata si in zona pieptului, era vanat si n-a mai putut a lesinat si in circa 10 minute a decedat", povesteste un vecin.

Oamenii au sunat imediat la ambulanta si un echipaj aflat in zona a ajuns in cateva minute.

"Fara semne vitale prezente, cu multiple intepaturi la nivelul tegumentelor. In ciuda manevrelor de resuscitare, pacientul nu a putut fi salvat. Au fost foarte numeroase si a fost un tip de viespe de padure, nu cea pe care o stim cu totii", declara medicul Veronica Radu.

Trupul barbatului a fost transportat la serviciul de Medicina Legala, pentru necropsie.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO