Un bărbat a murit după ce a căzut pe șine, la stația de metrou Izvor

25-07-2019 08:01


Tragedie la metrou joi dimineață: un bărbat a murit, dupa ce a cazut pe șinele de metrou, la stația Izvor, in jurul orei 8.

Anchetatorii ajunşi la faţa locului iau în calcul toate variantele, inclusiv posibilitatea ca bărbatul să-și fi pus capăt zilelor.

În urma incidentului, mai multe staţii de metrou au fost extrem de aglomerate.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 8:36, pe Magistralele 1 şi 3 aceasta fiind reorganizată în sistem pendulă, pe un singur fir, informează Metrorex.

"Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 8:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulaţia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 şi 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituţiile abilitate să îşi poată desfăşura cercetările ce se impun în astfel de cazuri", se menţionează într-un comunicat al Metrorex.

Metrorex a anunțat, joi dimineață, că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon) se desfăşoară cu dificultate, începând cu ora 7:05, din cauza unei posibile tentative de suicid.

"Metrorex informează că astăzi, 25.07.2019, începând cu 7:05, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulaţie au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în staţia de metrou Izvor (în direcţia Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puţin călătorii", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, urmează ca instituţiile abilitate să cerceteze şi să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul.

VIDEO PROTVPLUS.RO