Tribunalul din Sibiu, luat cu asalt. Sute de oameni sperau sa isi recupereze banii de la FNI

Ultima actualizare: 09-07-2012 00:54

Judecatorul insa a amanat si de aceasta data audierea partilor, pentru a treia oara, pe motiv ca nu toti inculpatii au fost prezenti. Peste 5000 de sibieni sustin ca au de recuperat bani de la FNI, totalul depasind 6 milioane de lei.

A fost aglomeratie mare, ieri, la Tribunalul din Sibiu. Pe langa localnicii care nu au fost cuprinsi in procesul FNI de la Bucuresti, si-au facut aparitia si unii din judetele Cluj si Valcea, in aceeasi situatie. Prezenta la acest termen, Ioana Maria Vlas a declarat insa ca procesul de la Sibiu e o pierdere de timp.

Pagubitii sunt insa de alta parere si spera ca isi vor recupera banii. In martie anul acesta Ioana Maria Vlas a fost trimisa in judecata, alaturi de alte opt persoane, si de catre procurorii anticoruptie din Alba, pentru pagubirea a peste 5.300 de fosti investitori la Fondul National de Investitii.

Procesul de la Sibiu a inceput insa cu o amanare pentru 25 iulie, pantru ca nu toti inculpatii au fost prezenti. Ioana Maria Vlas, condamnata la 10 ani de detentie pentru frauda, a fost eliberata, in octombrie anul trecut, din Penitenciarul Targsor, dupa ce i-a fost admisa cerere de liberare conditionata. Ea mai avea de ispasit peste 1000 de zile de inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO