Trei tineri din Timișoara au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier

Dată publicare: 01-03-2021 16:32
Dată actualizare: 01-03-2021 17:33


Trei tineri au ajuns la spital, după ce vehiculele în care se aflau s-au ciocnit violent într-o intersecție din Timișoara.

Impactul, deosebit de puternic a fost surprins de o cameră de supraveghere. Una dintre mașini - o autoutilitară - a fost proiectată într-un copac.

În imagini se observă cum mașina mică intră în intersecție, aparent cu viteză, deși avea roșu la semafor, spun politiștii. Spulberă de-a dreptul autoutilitara, care circula regulamentar.

Vehiculul se răstoarnă pe o parte și în cele din urmă e proiectat într-un copac. Un echipaj al pompierilor a ajuns rapid în zonă, să îngrijească victimele - toți tineri, în vârstă de 20 de ani.

Au avut nevoie de sprijin medical și cei doi șoferi, precum și un pasager din mașină.

Elena Megherea, purtător de cuvînt ISU Timiș: “Având în vedere că incidentul s-a produs vis a vis de sediul B al inspectoratului, primii care au intervenit la fața locului au fost colegii noștri de la sediul B. Până la sosirea echipajelor de intervenție, ei au asigurat măsurile PSI și au acordat primul ajutor victimelor. Din fericire, victimele nu au fost incarcerat”.

Coleg cu șoferul autotuilitarei: “Am venit sa luam de la el marfa pe care o mai are și atât”.

Reporter: “Dar ai auzit in ce stare este?”

Coleg cu șoferul autotuilitarei: “Am auzit ca e bine, e la judetean, am vorbit cu el la telefon si a zis ca e ok”.

Cei care locuiesc în zonă atrag atenția că șoferii sunt adesea imprudenți pe șoseaua cu sens unic și patru benzi de mers.

Reporter: “Cu ce viteză se circulă pe aici?”

Localnic: “De la 60 în sus. Mai ales seara, zici că e concurs. Sunt unii cu mașini puternice, merg într-o viteză nebună, tureaza la maxim”.

Politiștii au deschis, deocamdată, un dosar penal de vătamare corporală din culpă.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO