Premiul uriaş primit de un tânăr într-un club din Bucureşti, la petrecerea de Halloween


Ultimul update: Vineri 01 Noiembrie 2019 10:16
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2019 08:05
Categorie: Stiri actuale

A fost cea mai înfricoșătoare noapte din an, iar tineri dornici de distracție și să marcheze Halloweenul au bântuit cluburile din București.

S-au întrecut în costume care dau fiori, dar și în povești care te duc cu gândul la filme de groază. Cei mai pricepuți au plecat acasă cu premii generoase.

Spirite malefice şi personaje de groază au pus azi-noapte stăpânire pe ringurile de dans din Capitală. Costumele înfricoşătoare purtate de petrecăreţi au fost atent confecţionate. Iar explicaţiile pentru ținute au fost pe măsură.

Tânără: "Eu sunt din acea eră care s-a stins de mult în alt univers paralel şi anume aceea a steampunk, peste care au venit bineînţeles problemele politice din universul ăsta şi practic ne-am mutat cu toţii în România."

Tânără: "Sunt o mireasă moartă. Am murit şi am înviat dintr-un zombie."

Dacă unii s-au chinuit pentru a fi o apariţie care dă fiori, alţii au fost mai norocoşi.

Tânăr: "Cezar, împăratul Romei."
Reporter: "De ce ai ales personajul ăsta?"
Tânăr: "Nu l-am ales eu."
Reporter: "Iubita ta?"
Tânăr: "Da."
Reporter: "Te-ai conformat."
Tânăr: "Am de ales?"

Din meniu nu au lipsit poveştile adaptate sărbătorii.

Tânără: "Vă invit în această seară, în această noapte când ajungeţi acasă să deschideţi larg ferestrele pentru că eu mă voi transforma într-un liliac şi-o să vin tiptil la dumneavoastră în camera să vă sug sângele."

Tânăr: "Eram într-un bar şi nu mai aveau bere. A fost horror. N-am cum să spun, nu mai vreau să trec prin aşa ceva niciodată."

Tânără: "Ziua de luni e cea mai înfricoşătoare poveste."

Iar băuturile sângerii au completat petrecerea.

Barman: "Sunt complexe, le-am pregătit special, roşu cu negru, pentru Halloween şi aşteptăm cât mai multă lume să le încerce. Le-au încercat mulţi, le-a plăcut."

Şi eforturile tinerilor au fost răsplătite. Cei care şi-au pus la încercare imaginaţia şi au impresionat cu ținuta prezentată au plecat acasă cu premii.

Vincenzo Aiello, reprezentant club: "Avem nişte surprize foarte frumoase. Am pregătit pentru ei trei premii: o sticlă mare de şampanie, o vacanţă la Roma şi un voucher de o mie de euro la o clinică de înfrumuseţare."

 

Cum au sărbătorit românii chiar şi trecerea la ora de iarnă. Centrul Vechi, plin de oameni
Experiența trăită de o femeie care a divorțat după 14 ani: ”Acum mă bucur de viață”
Festival cu mâncare şi muzică retro, în Capitală
VIDEO PROTVPLUS.RO