Televiziunea TLC, disponibila din luna martie si in pachetele de baza ale Romtelecom si NextGen


Ultimul update: Sambata 09 Martie 2013 07:03
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2013 11:20
Categorie: Stiri actuale
Televizor

TLC, canalul international de divertisment si lifestyle pentru femei, din portofoliul Discovery Networks, este disponibil, incepand din luna martie, in pachetele de baza ale Romtelecom si NextGen, alaturi de Discovery Channel si Animal Planet.

Lansata in Romania in ianuarie 2011, televiziunea TLC difuzeaza programe documentare si de tip "reality", despre subiecte variate, de la arta culinara, familie si moda pana la calatorii, sanatate si intamplari importante de viata.

Printre programele difuzate pe TLC se numara titluri cunoscute precum "Regele cofetarilor", "Politia vestimentara" si "Rochia perfecta", carora li se alatura serii noi, cum ar fi "Masterchef US" si "Probleme stanjenitoare".

"Incepand cu luna martie, oferim si abonatilor Romtelecom si NextGen canalul TLC, care, la nivel global, este unul dintre cele mai apreciate posturi de televiziune. In Polonia, de exemplu, TLC este canalul de lifestyle numarul unu, atat in ceea ce priveste audienta, cat si preferintele spectatoarelor. Alaturi de Discovery Channel sau Animal Planet, TLC completeaza portofoliul nostru, oferind un continut unic, ce combina programele care ne ajuta sa ne imbunatatim viata de fiecare zi, cu cele care ne ofera sansa de a cunoaste lumi si preocupari diferite de alte noastre", a declarat Ada Roseti, director de programe pentru Europa de Sud-Est la Discovery Networks.

In luna martie, TLC difuzeaza, in premiera pentru Romania, cel de-al treilea sezon din "Masterchef US" - incepand din 6 martie, dar si alte seriale noi, precum: "Amish in lume" - un program despre un grup de cinci baieti si fete care decid sa iasa din comunitatea Amish si sa calatoreasca la New York pentru a-si testa principiile; "Fashion Star" - alaturi de Jessica Simpson, Nicole Richie si John Varvatos, supermodelul Elle Macpherson ofera unui grup de 14 designeri necunoscuti sansa de a castiga un premiu de milioane de dolari pentru a-si lansa colectiile in trei mari magazine din America; "Secrete in familie" - un program despre secrete de familie dramatice si bizare. De la copii schimbati la nastere pana la parinti secreti, programul exploreaza cele mai incredibile drame de familie.

In Romania, televiziunea TLC este disponibila si in pachetele de baza ale UPC, Akta, dar si in ofertele altor operatori regionali.

TLC este una dintre cele mai bine cotate televiziuni pentru femei in Statele Unite, fiind lansata in afara SUA incepand din 2010. TLC este acum disponibila in peste 100 de milioane de gospodarii din aproximativ 170 de tari.

TLC face parte din portofoliul companiei Discovery Communications care cuprinde si Discovery Channel, disponibil in peste 180 de piete, si Animal Planet, disponibil in peste 170 de piete.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD si ID Investigation Discovery.

Romtelecom este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania. La finalul anului 2012, Romtelecom a raportat peste 4,7 milioane de abonamente pentru TV, internet si voce, precum si pentru solutii complexe de ITC.

NextGen Communications ofera servicii de internet prin fibra optica de pana la 100 Mbps, televiziune prin cablu digitala si analogica, telefonie fixa in 60 de orase din tara si peste 200 de localitati rurale. NextGen Communications este o subsidiara detinunta 100% de S.C. Romtelecom S.A., care activeaza pe piata din 2008.

Sursa: Mediafax

Tags: tlc, romtelecom,

VIDEO PROTVPLUS.RO