Taximetrist atacat in fata unei discoteci din Ramnicu Sarat. De la ce a pornit conflictul

21-10-2016 16:28

Scene violente au fost suprinse de camerele de supraveghere intr-o parcare din centrul orasului Ramnicu Sarat.

Patru tineri s-au napustit asupra unui taximetrist care astepta un client, iar unul dintre ei i-a tras un pumn soferului. Ca sa scape de furia atacatorilor, taximetristul a renuntat la comanda si a demarat vijelios.

Cei patru tineri au petrecut toata noaptea la o discoteca din Ramnicu Sarat, iar la iesire au vazut taxiul care astepta un client. Unul dintre tineri si-a adus aminte ca soferul i-ar fi jignit mai de mult iubita. Si brusc, l-a lovit cu pumnul prin geamul de la portiera care era deschis. A urmat apoi un schimb dur de replici iar tanarul violent a fost potolit cu greu de amicii lui.

Intre timp, soferul incoltit a vrut sa plece, dar unul dintre baieti a luat-o la fuga dupa masina si a incercat sa o loveasca. Scandalagii au fost identificati: au intre 17 si 28 de ani. Doi dintre ei, minori, au fost amendati cu cate 500 de lei iar ceilalti cu o mie de lei fiecare, pentru ca au tulburat ordinea si linistea publica. Taximetristul a depus plangere impotriva lor la politie pentru agresiunea fizica si verbala.


VIDEO PROTVPLUS.RO