Tanarul din Arad care a fost legat si tarat cu masina a murit "subit". Misiunea anchetatorilor este tot mai grea


Ultimul update: Vineri 21 Martie 2014 07:00
Data publicarii: Marti 18 Martie 2014 15:11
Categorie: Stiri actuale
barbat tarat

 Misiunea anchetatorilor de a face lumina in cazul barbatului tarat cu masina prin localitatea Siria devine tot mai grea. Victima a murit in spital, marti dupa-amiaza.

 Potrivit medicilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, tanarul de 27 de ani a decedat “subit”, incercarile de resuscitare fiind fara rezultat.

Adrian Wiener, purtator de cuvant al SCJU Arad: “A fost un deces subit, pacientul suferind un stop cardiorespirator iresuscitabil, a carui cauza va fi stabilita la autopsie”.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca in cursul cercetarilor au fost audiati suspecti din Siria care se aflau in conflict cu victima, iar dosarul de penal deschis va avea o noua incadrare, fie de omor, fie de lovituri cauzatoare de moarte.

Victima unei razbunari?

Tanarul de 27 de ani a ajuns in orasul Siria din Arad acum cativa ani. Il chema Ionel si era orfan, spun prietenii sai. La Siria l-a adus fundatia unui englez. S-a intregrat repede in comunitate si lucra cu ziua ca sa isi intretina fetita pe care o avea dintr-o relatie mai veche.

Oamenii din Siria vorbesc de o razbunare din partea fostului iubit al femeii cu care a avut copilul, un barbat care a stat o vreme la puscarie.

Pavel Rus localnic: "Era ceva fata sau unul care a fost in puscarie si au iubit aceeasi fata. Asa ceva."

Intr-o seara, un barbat l-a gasit pe tanar grav ranit pe marginea drumului.

Pavel Rusu, localnic: "La 40 de metri era intins pe mijlocul soselei un baiat, ca si cand dormea. M-am oprit si am vazut ca era plin de sange. Era pe mijlocul drumului, de-a latul soselei. Cand a venit politistul a zis o data sau de doua ori ca il dor oasele."

Primarul localitatii a refacut in seara incidentului traseul pe care victima ar fi fost tarata de o masina.

Valentin Bot, primar: "S-a vazut tarat pe sosea, dar nu se stie cum s-a produs taratura aia. Sunt doua strazi asfaltate, circulate, lumea circula cu masinile foarte mult,. De aia in prima faza am crezut ca a fost un accident."

Sursa: Pro TV

Tags: moarte, coma, tanar, tarat,

VIDEO PROTVPLUS.RO