Tânără din Botoșani, amendată după ce a reclamat un fals viol. S-a răzbunat pentru că nu a primit bani de taxi

Ultima actualizare: 22-12-2020 10:17
masina politie
Shutterstock

O tânără din Botoșani a fost amendată de poliție după ce a reclamat un fals viol. Potrivit oamenilor legii, femeia a întreținut de bună voie relații sexuale cu un tânăr pe a vrut apoi să se răzbune pentru că nu i-a dat bani de taxi să se întoarcă acasă.

Tânăra din comuna Prăjeni s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei după ce a sunat la 112 pentru a reclama un fals viol, scrie Monitorul de Botoșani.

Întâmplarea s-a petrecut duminică seara, după ce tânăra a petrecut mai multe ore cu un tânăr şi cu amicii lui. După ce s-au despărţit, tânăra a sunat la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi a susţinut că a fost luată cu forţa de trei tineri care au supus-o la perversiuni şi i-au făcut fotografii indecente.

Apelul a pus poliţiştii din Flămânzi în alertă, care au deschis imediat o anchetă. Astfel, în scurt timp a fost constituită o echipă operativă, care a început investigaţiile, mai ales că tânăra îl nominalizase pe unul dintre presupuşii agresori.

Doar că cercetările aveau să scoată la iveală faptul că tânăra a vorbit la telefon cu aşa-zisul agresor, care a invitat-o în vizită la el.

 

A spus că îi era frică să nu vină bărbatul după ea

 

Fata a chemat un taxi şi a mers la cel în cauză, unde a întreţinut raporturi sexuale de bună voie. Ba mai mult, la un moment dat au venit încă doi tineri şi s-au pus cu toţii la băut.

După ce s-a înserat, iar toţi au plecat acasă, tânăra a sunat la 112 şi a reclamat agresiunea sexuală. Audiată de poliţişti, aşa-zisa victimă a recunoscut că nu a fost nimic adevărat şi că a sunat la 112 fiindu-i frică ca nu cumva tânărul la care a fost să nu vină după ea şi să o agreseze.

Anchetatorii bănuiesc, însă, că la mijloc ar putea fi vorba de o posibilă răzbunare pentru că tânăra spera să primească şi o sumă de bani să se poată întoarce acasă cu un taxi. Doar că sesizarea tinerei nu a rămas fără urmări.

„Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 2.000 de lei pentru alertarea fără motiv a poliţiei”, a arătat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO