Tânără agresată în curtea unui liceu din Constanța. Din ce cauză a fost lovită


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018 15:47
Categorie: Stiri actuale

Incident şocant în curtea Colegiului de Artă "Regina Maria" din Constanța între o fostă elevă şi un adolescent de clasa a 12-a. Tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost lovită atât de puternic încât s-a prăbuşit.

Un echipaj SMURD sosit la faţa locului i-a acordat primul ajutor după care femeia a fost transportată la spital.

Totul s-a petrecut pe terenul de sport al Colegiului de Artă Regina Maria din Constanța, în timpul unei pauze. Profitând de neatenţia paznicului, fosta elevă a colegiului a intrat în curtea unităţii de învăţământ şi s-a îndreptat către un grup de tineri care se aflau pe terenul de sport.

Martorii spun că, după un schimb dur de replici, unul dintre adolescenţi a lovit-o pe femeie, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut. Şi-a pierdut cunoştinţa iar mai mulţi elevi au sunat la 112.

Un echipaj SMURD sosit la faţa locului i-a acordat tinerei asistență medicală şi a dus-o la Spitalul de Urgență din Constanța. Conducerea unităţii de învăţământ recunoaşte că tânără este o fostă elevă a liceului şi că cel mai probabil consumase substanţe halucinogene.

De altfel, martorii spun că între tânără şi elevul liceului, cercetat acum pentru lovire şi alte violente, ar fi avut loc discuţii aprinse despre o tranzacţie de substanţe interzise care a degenerat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO