Șoferul unui Jaguar a primit 7 amenzi în Timișoara în câteva luni. Mesajul Poliției

Ultima actualizare: 10-06-2019 12:24
timisoara
Directia Politia Locala Timisoara

Un sârb născut în Elveția a primit 7 amenzi de la Poliția Locală Timișoara, pentru că și-a parcat Jaguarul în locuri interzise și a circulat cu el în zone cu acces interzis.

Șoferul a primit amenzi de peste 6.000 de lei pentru că a circulat sau a staționat cu mașina în locuri interzise.

„Cel în cauză a fost depistat anul acesta de mai multe ori staționând în locuri în care acest lucru este interzis prin indicatoare, dar a și circulat în zone cu acces interzis, cum ar fi Piața Sfântul Gheorghe, Mărăști, Gh. Dima cu Gh. Lazăr, E. Grigorescu, Augustin Pacha, cu autoturismul său marca Jaguar, pe care are numere străine. Cel în cauză a fost identificat ca fiind K.D., de 23 de ani, cetățean sârb născut în Elveția și cu acte de rezidență în România. Tânărul a acumulat pentru faptele sale un număr de șapte procese verbale de constatare a contravenției la OUG 195/2002, atât pentru staționare în locuri interzise cât și pentru circulație pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6.525 lei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii locali din Timișoara atrag atenția șoferilor să meargă la sediul instituției să clarifice situația atunci când sunt avertizați că încalcă legea.

„Să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificați, chiar dacă conduc autovehicule înmatriculate în alte țări, deoarece riscă sancțiuni drastice”, mai spun oficialii PLT.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO