Sofer impuscat de politisti la Suceava. I-a fost extirpat un rinichi

Dată publicare: 08-05-2011 11:19
Dată actualizare: 22-07-2012 10:51


Un tanar de 29 de ani din Suceava, cercetat in doua dosare pentru conducere fara permis, a fost impuscat de politisti. La un filtru, agentii i-au facut semn sa opreasca, dar el si-a vazut de drum cu masina.

Echipajele s-au luat dupa el si l-au incoltit pe o strada. Suspectul a coborat din masina, impreuna cu prietenul sau si a luat o la fuga. Politistii l-au somat si au tras, ranindu-l. Tovarasul sau a reusit sa dispara.

Putin dupa miezul noptii, tanarul de 29 de ani, insotit de un prieten si doua fete, iese cu masina din Radauti. Un echipaj de politie ii face semn sa opreasca la un control de rutina. Dar suspectul ii ignora pe agenti si porneste intr-o cursa nebuna, cu politia in spatele lui.

Asa a gonit 20 de kilometri, prin cinci localitati, pana la Vicovul de Sus. Aici au coborat cele doua fete din masina. Peste alti cinci kilometri, tinarul urmarit si prietenul sau au ajuns in Vicovul de jos. Incercind sa scape de politisti, tinerii au intrat pe o strada infundata. Au coborit in graba si au fugit pe jos. In acel moment, agentii au tras focuri de avertisment in aer, apoi au indreptat pistolul spre ei. L-au nimerit pe sofer.

Glontul tras in zona abdomenului l-a pus la pamant pe soferul de 29 de ani. El a fost operat, medicul i-a extirpat rinichiul stang, iar acum pacientul se afla in postoperatorie si este stabil hemodinamic

Masina cu care gonea nu avea dreptul sa circule in Romania, pentru ca actele ii expirasera. Politistii il cauta si pe amicul soferului.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO