Un tânăr din Botoșani și-a dat iubita în judecată pentru că l-a părăsit înainte de nuntă

Ultima actualizare: 28-08-2020 07:45
Și-a dat iubita în judecată pentru că l-a părăsit înainte de nuntă. Îi cere înapoi verigheta și toți banii cheltuiți cu ea
Getty

Un tânăr din Botoșani și-a dat iubita în judecată după ce aceasta a rupt logodna cu el și îi cere acum verigheta înapoi, dar și banii pe care i-ar fi cheltuit cu ea, plus daune morale.

Bărbatul s-a supărat pentru că iubita lui a rupt logodna chiar cu o zi înainte de cununia civilă, scrie Botoșani News.

Tânărul și-a dat iubita în judecată și îi cere prin intermediul instanței să-i dea înapoi verigheta, toate cadourile pe care i le-a făcut de-a lungul timpului, banii cheltuiși cu ea, dar și daune morale de 10.000 de euro.

Relația lor a început în anul 2016 și a durat doi ani, timp în care bărbatul care muncea în Italia îi trimitea iubitei bani acasă.

Fata l-a vizitat la un moment dat în Italia, s-au întors împreună și au stabilit să se căsătorească mai întâi la starea civilă, urmând ca peste un an să aibă loc și nunta.

Totul s-a schimbat însă după ce tânărul a început să o întrebe despre banii pe care i-a trimis acasă. S-au luat la ceartă, iar tânăra a rupt logodna chiar în preziua cununiei civile.

 

Îi cere tot înapoi, plus daune morale de 10.000 de euro

 

Au anulat nunta, deși tânărul plătise deja avansul pentru restaurant, lăutari și fotograf.

Rămas fără iubită dar și fără bani, tânărul s-a dus la Judecătoria Botoșani și și-a dat fosta logodnică în judecată.

Îi cere înapoi inelul de logodnă, contravaloarea școlii de șoferi pe care ea a urmat-o din banii lui, bijuteriile, telefonul, chiar și banii pe biletul cu care ea s-a dus să-l viziteze în Italia.

În total, tânăra ar trebui să-i înapoieze 9.000 de euro și 3.500 de lei, la care s-ar adăuga și daune morale de 10.000 de euro.

Judecătoria Botoșani a respins cererea de chemare în judecată, dar bărbatul a făcut recurs.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO