Scandalul Uzunov scoate la iveala detalii bulversante. Cine e individul care a spart usa cu barosul

Dată publicare: 14-03-2012 18:00
Dată actualizare: 21-07-2012 00:13


Spectacolul nefericit derulat ieri pe proprietatea din Pipera a familiei Uzunov ridica numeroase semne de intrebare. Unul dintre indivizii care a spart cu barosul usa de la intrare in vila este cunoscut ca deosebit de violent.

Acesta este chiar acuzat de vatamare corporala grava si ultraj. Vazandu-l la ProTV, cel care l-a reclamat in urma unei batai groaznice se declara bulversat. Nu intelege cum a fost posibil ca omul care l-a trimis in spital pentru 100 de zile este cercetat in libertate.

Sorin Marica povesteste ca in 2010 Iulian Ionita, zis Buze, l-ar fi lovit crunt. Are poze de atunci si sustine ca respectivul, care era agent de paza intr-un club de manele din Capitala, a tabarat pe el din senin impreuna cu alti colegi.

Marica a depus imediat plangere la politie. Ba chiar, acum cateva saptamani, Iulian Ionita si camarazii lui au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Insa magistratii bucuresteni nu au considerat ca acesti indivizi sunt periculosi, chit ca sunt acuzati de comiterea unor fapte cu violenta.

Altfel spus, au dispus sa fie cercetati in stare de libertate. Buze a reaparut ieri la vila familiei Uzunov.

Oficial, in cazul executarilor silite exista o cutuma conform careia sunt chemati oameni special pregatiti care stiu sa actioneze astfel incat sa fie cat mai putin pagube. De pilda, lacatusi sau mecanici.

Iulian Ionita, zis Buze, a fost directorul unei firme de paza, insa imediat dupa scandalul din clubul de manele si-a dat demisia.


VIDEO PROTVPLUS.RO