Scandalul evacuarii sediului PRM din 2011. Vadim Tudor, catre executorul judecatoresc: "Catea turbata". VIDEO

Ultima actualizare: 17-09-2015 03:23
Corneliu Vadim Tudor, scandal executor judecatoresc

Sediul Partidului Romania Mare a devenit, in 2011, arena de circ. Cand a dat cu ochii de autoritatile sosite sa-l goneasca din cladirea retrocedata, liderul Corneliu Vadim Tudor a pornit razboiul.

Executorul judecatoresc a schimbat incuietorile de la intrarea in sediul Partidului Romania Mare si a inceput inventarierea bunurilor. Cladirea din strada Emile Zola nr. 2 a fost evacuata, in ciuda protestelor liderilor PRM.

Corneliu Vadim Tudor i-a adresat injurii si l-a bruscat pe seful politistilor care venisera sa-l asiste pe executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc.

Ba mai mult decat atat: a aruncat si un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc. A acuzat-o apoi de abuz pe femeia care tinea in mana ordinul de evacuare si de faptul ca face jocurile mafiei imobiliare.

Dupa ce liderul PRM si-a varsat furia pe executorul judecatoresc, au urmat la rand toti cei care o insoteau pe femeie. Nici politistii veniti sa asigure ordinea nu au scapat de cuvintele de ocara.

Corneliu Vadim Tudor si-a varsat furia pe executorul judecatoresc, gratulandu-l cu "vita incaltata", "imbecilo" si "pitica dracului", "catea turbata". "Vii cu gorilele peste Corneliu Vadim Tudor?!", i-a strigat liderul PRM executorului care era insotit de politisti. Nici acestia din urma nu au scapat de gura lui Vadim Tudor: "Ma arestati sau plecati! Noi nu plecam de aici".

El si-a continuat tirul injuriilor cand executorul a cerut presei sa paraseasca imobilul: ”Cine esti tu, fa, proasto? Ministrul justitiei?” Dupa ce s-a razboit in interiorul cladirii cu executorul judecatoresc, lasat fara camerele de filmat, presedintele PRM a iesit la balcon pentru a reclama, folosindu-se de o portavoce, evacuarea la "comanda politica" a sediului partidului.

"A venit o escroaca pe nume Somaldoc (Paula Somaldoc, executor judecatoresc-n.r.) care pretinde ca are o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Nu are minte, a fost trimisa sa execute fortat o comanda. De un an de zile Basescu se chinuie sa evacueze PRM din sediu in speranta ca se risipesc membrii si simpatizantii lor si trec la partidele create artificial de el. E vorba de asa-zisul partid al lui Gabriel Oprea si al lui Dan Diaconescu care nu au mai mult de 2% in sondajele reale", a strigat Corneliu Vadim Tudor in portavoce.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara, 14 septembrie 2014, in Spitalul Militar Central din Capitala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO