Scandal într-un club din Dâmbovița. Patru tineri au bătut clienții după ce s-au îmbătat


Ultimul update: Vineri 05 Aprilie 2019 18:02
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2019 16:46
Categorie: Stiri actuale

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au împărţit pumni într-un local din Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa.

Scandalul ar fi pornit după ce tinerii au băut peste măsură şi s-au luat la ceartă cu alţi clienţi din club. Numai intervenţia forţelor de ordine a potolit taberele.

Nimeni nu-şi mai aminteşte care a fost gestul care i-a făcut pe agresori să sară la bătaie. Victimele lor, trei tineri de
23, respectiv 26 şi 31 de ani, au suferit răni la cap şi la mâini şi au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Patron club: ”Era un grup de tineri, 8 - 10 tineri, consumau alcool. La un moment dat, a început o altercaţie, s-au lovit şi cred că în circa un minut organele de poliţie au şi ajuns. Oamenii de ordine au aplanat situaţia.

Martorii au sunat la 112, iar echipajele de poliţie şi ambulanță au sosit la faţa locului. Unul dintre răniţi a fost dus la o clinică din Capitală, iar ceilalţi doi au primit ingrijri la spitalul judeţean din Târgovişte. 

Suspecţii şi-au recunoscut vina, mai cu seamă că în club sunt camere de supraveghere, iar imaginile au ajuns la anchetatori.

Imediat după scandal, cei patru indivizi au fost luaţi de poliţişti şi duşi la secţie pentru audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru lovire şi alte violențe.

Judecătorii au decis să îi cerceteze pe suspecţi sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Tags: bataie, club, scandal,

Mărturia unei tinere despre clubul din Bacău unde se organizau orgii cu minore
O tânără din Republica Moldova a murit după o noapte într-un club din Galați
Clubul secret din Bacau unde se organizau orgii cu minore. Clientii, filmati si santajati
VIDEO PROTVPLUS.RO