S-a certat cu iubitul, după care a dat foc la biserică


Ultimul update: Miercuri 18 Martie 2020 14:29
Data publicarii: Miercuri 18 Martie 2020 14:24
Categorie: Stiri actuale
S-a certat cu iubitul, după care a dat foc la biserică

O femeie în vârstă de 39 ani, din Târgu Neamţ, este suspectată de poliţişti că a incendiat intenţionat, luni seara, casa praznicală şi centrala bisericii din localitatea Valea Seacă. Femeia s-a răzbunat astfel pe iubitul ei, după ce s-a certat cu acesta.

 

”În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ au conturat ipoteza comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani.

Aceasta a fost depistată pe raza localităţii Săcăluşeşti, fiind dispărută din data de 6 martie 2020”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia a spus că în seara în care a comis fapta s-a certat cu concubinul şi, pentru a se răzbuna, a încercat să incendieze biserica.

Propusă spre arestare

În incendiu au ars aproximativ 500 metri pătraţi din acoperişul casei praznicale şi centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei şi aproximativ 5 metri cubi de lemn de foc.

Femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tîrgu Neamţ pentru luarea unei măsuri preventive.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO