FILMUL unei crime care a ingrozit SUA. Romanul care si-a ucis sotia si fiul risca pedeapsa capitala

Ultima actualizare: 24-11-2013 01:49
Romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mic in Te...
FILMUL unei crime care a ingrozit SUA. Romanul car...

Un roman risca pedeapsa cu moartea in Statele Unite, dupa ce si-a omorat sotia si fiul cel mare. Barbatul, in varsta de 48 de ani, inginer de profesie a fugit din tara dupa ce a comis cele doua crime.

Timp de o saptamana, Camil Matase a fost cautat de FBI, iar aseara a fost localizat si incatusat in judetul Vrancea. A marturisit ca nevasta il facea gelos. Iar in cazul baiatului, spune ca a vrut sa ii curme chinurile pentru ca era bolnav de multi ani.

Acum o saptamana, Camil Matase si-a omorat sotia si fiul cel mare in varsta de 26 de ani in casa lor din Houston, Texas. Fiul cel mic al barbatului, Teodor, in varsta de 18 ani, a fost cel care a gasit cadavrele. Cand au intrat in locuinta, politistii americani au gasit in casa plina de sange si arma crimei, o pusca.

"Am urcat sa vad ce fratele meu si l-am gasit in scaunul lui. Era foarte mult sange imprejur. Nu am stiut cum sa reactionez. L-am scuturat si l-am intrebat esti ok, esti ok? Dar am realizat ca nu e. Apoi, mi-am dat seama ca trebuie sa vad ce face mama si m-am dus in camera ei - era pe pat", a declarat fiul criminalului.

Imediat dupa ce a comis ororile, barbatul care avea deja cumparat un bilet de avion catre Romania a venit in orasulul sau natal, Brasov. Cei de la FBI il cautau peste tot.

Matase a marturisit sa si-a ucis sotia din gelozie, iar pe fiul cel mare pentru ca a a vrut sa il scape de suferinta. Emanuel avea de ani o afectiune la plamani.

Camil Matase, in varsta de 48 de ani a plecat in America acum 13 ani, dupa ce a castigat loteria vizelor. S-au stabilit in Texas unde el lucra ca inginer, iar ea ca asistenta la radiologie. Pentru apropiati pareau o familie fericita si fara probleme financiare. Acum un an si-au cumparat casa noua.

Preotul bisericii ortodoxe Maria Magdalena, unde ei obisnuiau sa mearga, povesteste ca i stia foarte bine pe soti.

Cu tatal fugit, fiul cel mic Teodor a ramas singur sa ingrijeasca de inmormantari.

Tanarul si-a facut pe Facebook o pagina prin care a lansat un apel pentru a fi ajutat cu bani.

Emilia si fiului ei cel mare vor fi inmormantati sambata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO