REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Notele au fost afișate la școli

22-03-2019 15:04


evaluare nationala, repartizare liceu, elevi, inscrieri

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Ministerul Educației va publica vineri, între 16:00 și 17:00, rezultatele obținute de elevii din clasele a VII-a și a VIII-a la Simularea Evaluării Naționale.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Notele elevilor au fost afișate în jurul prânzului la sediile școlilor.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul Consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie, arată MEN.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO