Revelionul Artistilor, sarbatorit de cantaretii si magicienii care au fost pe scena pe 31 decembrie

Ultima actualizare: 14-01-2014 07:00

Miezul noptii a adus sampanie si urari pentru anul cel nou, la Targu Jiu sau Breaza unde mai multi cantareti si magicieni au facut, un Revelion numai pentru ei.

Artistii au avut parte de o petrecere in care sa nu se gandeasca la munca si sa fie stresati ca urmeaza sa urce pe scena. Si totusi, nu toti artistii au putut sta departe de microfon, iar iluzionistii au profitat de intalnire ca sa faca, schimb de trucuri.

Cei care au muncit la cumpana dintre ani, au gasit momentul prielnic pentru sarbatoare, la Targu Jiu.

Constantin Magureanu:

Constantin Magureanu

"suntem in mijlocul petrecerii si ne simtim foarte bine."

Mariana Ionescu Capitanescu:

Mariana Ionescu Capitanescu

"Am jucat la acest Revelion incat nu mai pot sa merg in pantofii astia. Doua minute cred ca mai rezist in pantofii astia."

Niculina Stoican:

Niculina Stoican

"Suntem intre noi colegii, ne mai uitam unii la altii, mai barfim, mai vedem cine s-a mai ingrasat, cine a mai slabit, se simtim ca in familie ."

Lavinia, dansatoare din Constanta:

Lavinia, dansatoare din Constanta

"Am venit sa ma distrez si, de ce nu, sa fac, a doua oara, un 2014 fericit. Chiar de Revelion am lucrat, a fost foarte distractiv, avand in vedere c-am si dansat."

Cand a venit vorba de cantat, tot artistii au fost cei care s-au sacrificat, rand pe rand. Mai greu a fost insa pentru cei din orchestra, care au avut o noapte la fel de grea ca cea de Revelion.

Geo Zbranca:

Geo Zbranca

"Sa speram ca vom face fata cu brio, dar totul facem pentru a se simti lumea bine, alaturi de colegii nostri de breasla, de la munte la mare, de la mic la mare."


Si magicienii, care in noaptea dintre ani au muncit la propriile spectacole, si-au rezervat aseara, o noapte doar a lor, pentru a sarbatori Revelionul.

Cristian Gog, mentalist:

Cristian Gog

"Suntem majoritatea celor pasionati de magie, si as vrea sa cred ca suntem o familie.
Petrecerea a fost si un bun prilej de a impartasi experiente noi."

"Ne impartasim iluziile pe care le facem in fiecare an si sa gasim noi solutii pentru viitor", a declarat Dan Bucfing, magician.

Dan Bucfing

Magicienii au demonstrat ca stiu sa se distreze si au acaparat ringul de dans pana la miezul noptii cand au ciocnit un pahar de sampanie.

"Ideea a fost sa ne intalnim ca intr-o familie. Magicienii, care de obicei se deghizează în magicieni, astazi sa fie magicieni deghizati in oameni", ne-a destainuit magicianul Augustin.

Magician

Istoviti, dar bucurosi ca s-au putut distra in voie alaturi de prieteni din toata tara, in zori artistii au mers spre casa. De astazi au revenit insa la munca, pentru ca multi dintre ei sunt deja chemati la petreceri private.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO