Lupta intre Columbeni. Moni a depus 3 plangeri penale impotriva lui Iri

Ultima actualizare: 06-04-2012 09:22

Plangerile au fost depuse la Politia Ilfov. Nici Iri nu s-a lasat mai prejos si a acuzat-o in scris de incalcarea legii. Cei doi se plang de: furt, talharie, tentativa de talharie, si violare de domiciliu.

In tot acest razboi, singura care pierde este fetita. Practic, parintii Irinei au devenit dusmani. Vreme de 5 ore doi dintre paznicii de la Izvorani au fost audiati de politistii din Ilfov care le-au cerut sa povesteasca in amanunt tot ce s-a petrecut in week-end in curtea miliardarului. Barbatii au raspuns astfel acuzatiilor Monicai Columbeanu. Doamna a incercat sambata sa intre in resedinta ca sa-si ia masina, un Bentley, insa sustine ea angajatii au injurat-o si au lovit-o.In aceste conditii tinara s-a dus direct la politia din Ciolpani unde a depus o plangere pentru "tulburarea posesiei locuintei, abuz de incredere, talharie si instigare la talharie".

Ceva mai tarziu, tot sambata, Monica a mers la politia Snagov pentru a depune o a doua plangere, de data aceasta in legatura cu masina primita cadou de la sotul ei dar care figureaza pe numele unei firme care ii apartine fotomodelului. Asa ca l-a reclamat pe Irinel ca i-a luat Bentleyul.

De la politie, doamna Columbeanu a mers la Instititul de Medicina Legala unde a solicitat o expertiza care sa dovedeasca faptul ca a fost lovita iar apoi la Spitalul de Urgenta Floreasca unde medicii au constatat ca are vantai pe piept si pe spate. Duminica, Monica Columbeanu a incercat iar sa intre la Izvorani. Avocatul ei a explicat ca tot ce se intanmpla este o incalcare a legii.

Numai ca Monica a facut o greseala atunci cand a anuntat la instanta ca locuieste in alta parte. Ca sa fie sigur ca nu se mai repeta astfel de situatii, Irinel Columbeanu a cerut luni politiei sa radieze adresa de domiciliu a Monicai pentru ca el si-a retras acordul ca ea sa mai stea la Izvorani.

Si Monica a fost audiata de politisti. Pe de o parte ca victima ce reclama ca a fost lovita si talharita. Pe de alta pentru ca sotul o acuza de talharie si tulburare de posesie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO