Reacția PMB, după ce o femeie s-a împiedicat de un stâlp și a fost lovită de autobuz


Ultimul update: Vineri 22 Martie 2019 18:03
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019 17:58
Categorie: Stiri actuale
ranita trotuar

Primăria Capitalei a reacționat, vineri, după ce o femeie de 80 de ani a fost rănită într-o stație de autobuz. Ea s-a împiedica de un stâlp de beton aflat pe un trotuar din zona Universitate și a fost acroșată de un troleibuz.

Femeia accidentată a fost urcată în ambulanță și transportată de urgență la spital.

Conform unui martor, aceasta s-a lovit serios de așa-numiții bolarzi, care împiedică mașinile să parcheze pe trotuar.

Ca urmare a acestui incident, reprezentanții PMB au transmis:

„Vă comunicăm că bolarzii amplasaţi la nivelul bordurii pe bd. Regina Elisabeta s-au montat în baza proiectului de sistematizare rutieră a acestuia, având avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucurresti, Direcţia Transporturi şi cel al Brigăzii Rutiere.

Deoarece unii şoferi nu respecta normele de circulaţie rutieră şi parchează neregulementar blocând accesul mijloacelor de transport în staţiile STB, s-a recurs la montarea acestor elemente de delimitare accces pietonal pentru a evita parcarea neregulamentară a autoturismelor pe trotuar şi în spaţiile STB.Distanţa dintre bolarzi este de 1,20 m respectând normativul NP-051-2012, permiţând astfel urcarea şi coborârea persoanelor cu dizabilităţi în mijloacele de transport.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO