Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni, supus unor noi operatii zilele urmatoare

Dată publicare: 28-01-2014 12:53
Dată actualizare: 31-01-2014 07:03


pacient

Copilotul avionului prabusit saptamana trecuta se simte bine, dupa interventiile chirurgicale pe care le-a suferit luni. Cu toate acestea, nu a scapat inca de operatii si urmeaza sa fie supus la altele in zilele urmatoare.

De o stare buna si un moral pe masura se bucura si ceilalti trei medici internati la Cluj. Intre timp, procurorii continua audierea celor implicati in misiunea de salvare. 

Copilotul Razvan Petrescu va suferi noi interventii chirurgicale, la bazin si la picioare. Are insa moralul bun si este optimist ca in curand se va putea intoarce la mansa.

Intre timp, procurorii continua ancheta in acest caz: marti dimineata, 10 dintre salvatorii din comuna Horea au ajuns la sediul Parchetului din orasul Campeni, unde vor fi audiati.

Anchetatorii vor sa stabileasca ce s-a intamplat, minut cu minut, in acea noapte de groaza, cand si-au pierdut viata doi oameni, iar alti cinci au fost raniti.

Tot marti dimineata, ranitii au primit si vizita Mitropolitului Ardealului, Inalt-Preasfintitul Andrei Andreicut, care a rostit impreuna cu ei o rugaciune.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO