Razboiul Columbenilor: judecatorii i-ar putea incredinta astazi lui Iri custodia Irinei

Ultima actualizare: 15-09-2012 09:29

Scandalul dintre Irinel si Monica Columbeanu a ajuns astazi intr-un nou punct fierbinte. Judecatorii din Buftea ar putea decide in aceasta dupa-amiaza reincredintarea Irinei tatalui sau.

Cele doua tabere s-au intalnit din nou in sala de judecata, dar Monica nu si-a facut aparitia, ci si-a trimis doar avocatii sa o reprezinte. Aceasta este plecara la Los Angeles.

Irinel Columbeanu a mers la Judecatoria Buftea cu gandul sa-i convinga pe magistrati ca este timpul ca Irina sa sa se intoarca la Izvorani.

In timpul procesului a avut loc si un incident. Avocatul Monicai Columbeanu i-a cerut judecatorului sa dispuna un act de procedura, o ancheta sociala la noul domiciului. Monica si-ar fi inchiriat un nou apartament, in sectorul 2.

Avocatii lui Irinel Columbeanu s-au opus acestei proceduri, motivand ca mama Irinei trage de timp, mutandu-se intre termenele de judecata. Instanta a respins solicitarea, iar avocatul Monicai a recuzat instanta si a plecat de la tribunal, amenintand ca se vor vedea peste o saptamana.

Demersul facut de avocat a fost sanctionat, pe motiv ca a venit cu un argument destul de des intalnit in salile de judecata.

Afla mai multe amanunte din video atasat!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO