Răsturnare de situație în cazul tânărului înjunghiat din Dâmbovița. Cine a comis fapta

Dată publicare: 25-10-2019 07:44
Dată actualizare: 25-10-2019 09:37


Răsturnare de situaţie în cazul tânărului de 32 de ani din Dâmboviţa, care în urmă cu trei seri a ajuns la spital în stare gravă, înjunghiat în spate.

Deşi inţial s-a crezut că vinovat este un tânăr de 24 de ani, poliţiştii au aflat ulterior că sora acestuia este cea care l-a rănit.

Pusă în faţa probelor, femeia a mărturisit că este vinovată şi spune că a fost nevoită să devină agresivă pentru a-şi apăra fratele.

Totul a început după ce tânărul de 24 de ani a pierdut o sumă importantă de bani într-un local de jocuri de noroc, iar la finalul programului, proprietarii l-au rugat să plece. Acesta ar fi devenit însă agresiv cu familia patronului şi şi-a chemat şi rudele în ajutor.

Petrică Constantin, fratele suspectei: „Ce a vrut sora să facă? Să mă scape pe mine! Ca eu eram jos, omorât de el, dat cu bâta în cap, m-a târât prin nişte trandafiri."

Intial, poliţiştii au crezut că tânărul de 24 de ani este cel care l-a înjunghiat pe fiul patronului localului. Ulterior şi-au dat seama însă ca sora lui era cea vinovată.

Florică Constantin, sora suspectei: „În legitimă apărare, să îl apere pe fratele său. Şi eu dacă eram în locul ei şi îl vedeam pe fratele meu, şi eu făceam în locul ei."

Familia care deţine barul povesteşte că fiul lor a trecut printr-un adevărat coşmar.

Lenuța Soare, mama tânărului înjunghiat: „I-a dat soţului meu două palme, ea, l-a înghesuit acolo în colţul ăla, i-am zis, 'de ce faci fată aşa'?"

Ion Soare, tatăl tânărului înjunghiat: „De aici a plecat băiatul tăiat la mână, pe scări s-a repezit asta şi sora lui, l-au trântit acolo, în acea zonă a fost tăiat la spate. Am auzit băiatul, `tată, salvează-mă, m-au tăiat`. Am fost şi eu trântit, lovit.”

Tânăra a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore. Este cercetată într-un dosar penal pentru distrugere, lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu. Magistraţii au decis însă să fie cercetată sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO