Primul Revelion în care artiștii și maeștrii bucătari rămân acasă. Cum și-au recompensat familiile

Ultima actualizare: 31-12-2020 19:30

De câte ori, v-aţi propus în trecut să petreceţi mai mult timp cu familia? De această dată a adus anul ce n-a adus ceasul. Iar, problema este ca şi rezolvată.

Se va întâmpla chiar şi în această seară, în care inclusiv artiştii şi bucătarii rămân, după mulţi ani, acasă.


Pentru prima dată în mulţi ani, Vizi Imre îşi va petrece Revelionul departe de scenă, cu muzica în surdină. 2020 a schimbat regulile pentru artişti, iar Imre, împreună cu iubita lui, vor petrece restrâns, acasă.

Vizi Imre, artist: „Ne îmbrăcăm frumos, şi uite aşa aşteptăm să treacă anul ăsta. De revelion anul acesta nici măcar şampanie nu vom ciocni, am hotărât să facem ceva diferit, vom ciocni cu bere artizanală".

Fost concurent la Master Chef, Cristian Shorop a gătit în această după amiază pentru toată familia. Pentru că nu au putut să plece în străinătate, a ales un meniu asiatic care să îi ostoiască dorul de ducă.

„Uite, aici va trebui să condimentăm fructele de mare pentru tempura, aici creveţii, vita iar s-o condimentăm, aici e puiul sanghai, scoicile pentru o panada, surimi pentru o salată, toată noaptea o să gătesc să ştii, dar îmi place să gătesc" mărturisește el.

Un lucru e cert. Nimeni din casă nu va mânca de Revelion ceva cu specific românesc.

Doi veri din Timişoara, Andra şi Falviu, au destupat deja sticla de spumant. Au avut nevoie de puţin curaj ca să se apuce de gătit. Au pregătit ciorbă, peşte şi friptură şi au invitat şi alte rude.

Soţii Ioana stau în Capitală, dar au decis să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la casa de vacanţă din Costeşti, în nordul judeţului Dâmboviţa.

Reporter: Ce aţi preparat doamnă?
Daniela Ioana: „Salată boeuf, ciorbă de burtă, murată, afinata, făcute împreună cu soţul, ne-am gospodărit singuri”.
Reporter: De ce nu în Bucureşti ci aici, la casa de vacanţă?
Daniela Ioana: „Vrem să respirăm aer curat"

Ceea ce s-a şi întâmplat, mai ales că au fost 12 grade în ultima zi din an.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO