Primele imagini cu Teo in rochie de mireasa. "Este cea mai fericita zi din viata mea"

×
Codul embed a fost copiat

Teo Trandafir traieste unul dintre cele mai fericite momente din viata ei. Se casatoreste cu alesul inimii sale, fostul rugbist Constantin Iosef.

Cei doi indragostiti au ales sa-si uneasca destinele chiar de ziua miresei. Cu toate ca atat Teo cat si mirele au mai trecut printr-o experienta similara in trecut, emotiile i-au coplesit sambata.

Inainte ca mirii sa rosteasca cel mai hotarat da din viata lor, au avut o sedinta foto. Au vrut sa-si amineasca fiecare clipa a acestei zile, asa ca s-au lasat fotografiati in cele mai romantice ipostaze. Emotionati, au zambit si s-au saruat tot timpul.

"De departe este cea mai fericita zi din viata mea", a spus Teo, evident dupa cea in care a intalnit-o pe Maia, fiica ei. De altfel, imbracata intr-o rochie de printesa, Maia i-a stat alaturi mamei sale. Si bunica ei, mama miresei, a fost prezenta la fericitul eveniment.

Fericit ca si-a gasit sufletul pereche, Constantin a preferat sa fie discret si sa-si imparta emotiile doar cu sotia lui. Mirii au hotarat sa-si invite oaspetii pentru cunuia religioasa si civila pe malul lacului Buftea.

Citește și
Teo Trandafir
Teo Trandafir: In ultimul an, am invatat sa merg de 5 ori
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Frumoasa lor poveste de dragoste inceput in toamna anului trecut, pe Facebook. Atunci avea Teo sa-l cunoasca pe viitorul sau sot, un roman stabilit in Franta. Chiar daca lucrurile pareau complicate, cei doi au luptat pentru a ramane impreuna. Asa ca la scurt timp dupa ce s-au intalnit, Constantin i-a cerut mana.

"A fost o surpriza, fericita fiind am acceptat din prima si fara rezerva, nu stiu daca se facuse o luna. Imi doresc doar ca toate miresele de pe lumea asta sa simta ce simt eu acum", a recunoscut mireasa.

Mai ales ca fiecare clipa trebuie traita, crede Teo. O lectie pe care a invatat-o anul trecut, cand o boala grava a dus-o pe patul unui spital din Viena. Din fericire, medicii austrieci au facut o minune in cazul ei, iar acum poate sa zambeasca fericita in postura de mireasa.

Imediat dupa cununie, invitatii au mers catre cortul special amenajat pentru marea petrecere. Decorul, de care s-a ocupat nasa mirilor, este unul elegant si romantic, in nuante de roz deschis si a fost unul surpriza atat pentru Teo cat si pentru Constantin.

Cat priveste tinutele, Teo a ales doua rochii: ambele ivoire si inspirate din anii '20.

Atmosfera va fi intretinuta de Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar si Gelu Voicu, iar cei 150 de invitati se vor infrupta din meniuri traditionale: sarmalute cu mamaliguta, purcelusi la protap si tort cu ciocolata si fructe de padure.


 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Teo Trandafir se marita.
Teo Trandafir se marita. "Mi-as dori ca orice mireasa sa fie la fel de indragostita ca si mine"

Dupa o lunga perioada de cumpana, Teo Trandafir traieste cel mai fericit moment din viata. Confirma ca se va casatori cu iubitul ei, de care este indragostita pana peste cap.

Teo Trandafir: In ultimul an, am invatat sa merg de 5 ori
Teo Trandafir: In ultimul an, am invatat sa merg de 5 ori

Teo Trandafir vorbeste despre sanatate, silueta si familie in numarul de ianuarie-februarie al revistei Ce se intampla, doctore?, in care vedeta spune ca, in ultimul an, a fost nevoita sa invete sa merga din nou de 5 ori.

Teo despre boala:
Teo despre boala: "Am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas"

Teo Trandafir a povestit intr-un interviu impresionant acordat revistei "ProTv Magazin" despre experienta cumplita pe care a avut-o in spitalul din Viena si despre cum i s-a schimbat viata acum.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.