Prima reacție a Adinei Florea, propusă pentru șefia DNA: ”Sunt onorată şi emoţionată”

06-09-2018 14:10


NU-dna

Adina Florea, propusă pentru şefia DNA a declarat, joi,  că este extrem de onorată că a fost aleasă de ministrul Justiţiei şi speră ca şi Secţia de Procurori să aibă încredere în ea.

Contactată de Mediafax, Adina Florea a declarat că este onorată şi emoţionată că a fost aleasă de Tudorel Toader drept propunere pentru șefia DNA.

„Sunt onorată şi emoţionată. Trebuie să îmi revin, pentru că am avut emoţii mari, aproape că nu îmi găsesc cuvintele. Sper ca Secţia pentru Procurori să aibă încredere în alegerea făcută de domnul ministru”, a spus Adina Florea.

Întrebată ce planuri de viitor are, procurorul a răspuns că este prea devreme acum pentru a le detalia.

„E atât de repede acum să vă spun ceva despre planuri. Înţeleg că proiectele s-au publicat, mai multe nu aş putea să vă spun acum. Sunt foarte emoţionată”, a mai spus procurorul Florea.

Întrebată de Agerpres care crede că a fost atuul care a departajat-o de ceilalţi candidaţi, Florea a răspuns: "Experienţa profesională, experienţa în actul de conducere, proiectul (managerial - n.r.)".

Ea a adăugat că o onorează decizia ministrului Tudorel Toader şi speră să se bucure şi de încrederea procurorilor din Consiliul Superior al Magistraturii.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO