Presedintele Traian Basescu a plecat de la locuinta familiei Cioaba dupa aproximativ 15 minute

Ultima actualizare: 24-08-2013 07:00
Florin Cioaba, Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a plecat, miercuri dupa-amiaza, de la locuinta familiei Cioaba, dupa aproximativ 15 minute, spunandu-le jurnalistilor ca nu vrea sa faca declaratii.

Seful statului a iesit din locuinta familiei Cioaba, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, dupa aproximativ 15 minute de la sosire. Intrebat de jurnalisti pentru ce a venit si ce mesaj a transmis familiei Cioaba, presedintele a spus: "N-as vrea sa fac nicio declaratie".

Apoi, el s-a indreptat spre masina, pentru a pleca spre Aeroportul din Sibiu. Inainte de a urca in masina, o femeie in varsta s-a apropiat de seful statului cu un plic in mana si i-a spus plangand: "Stati sa va dau un plic, va rog din suflet sa-l luati. Sanatate".

Traian Basescu a luat plicul si i-a raspuns femeii: "Bine, gata, am luat plicul". Ulterior, el s-a urcat in masina, iar prin geamul deschis le-a facut cu mana oamenilor aflati pe trotuar.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o masina spre casa familiei Cioaba, aflata pe Soseaua Alba Iulia.

Seful statului a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: "Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot".

Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul "Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu".

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, marti seara, in Romania, cu o cursa de linie care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coanda", iar de acolo sicriul a fost transportat cu o masina la Sibiu, unde a ajuns in jurul orei 04.40.

Florin Cioaba va fi inmormantat vineri, in Cimitirul Municipal Sibiu, langa mormantul tatalui sau, unde familia sa a concesionat o parcela de teren pentru 25

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO