Viața lui Pablo, vestita alpacă a lui Marian Godină. Cu cât l-a cumpărat de la Zoo


Ultimul update: Luni 13 Mai 2019 23:27
Data publicarii: Luni 13 Mai 2019 19:42
Categorie: Stiri actuale

Cel mai cunoscut, dar şi mai neobişnuit animal de companie de la noi se numeşte Pablo şi are un stăpân la fel de vestit. Este vorba despre polițistul-scriitor Marian Godină.

Pablo, de felul său un rumegător din familia lamelor, are deja peste 30.000 de fani care-i urmăresc zilnic aventurile pe reţelele de socializare. Iar pentru că-şi ia în serios misiunea de influencer, simpaticul animăluţ îi îndeamnă şi el pe români să iasă la vot pe 26 mai.

Pentru locuitorii cartierului Şchei din Braşov aceasta este deja o scenă obișnuită. Soţii Godina îşi scot la plimbare animalul de companie.

Georgiana a fost cea care s-a îndrăgostit iremediabil după ce a văzut pe internet o fotografie cu o alpaca şi, după o jumătate de an şi-a convins soţul să-i cumpere şi ei una. Aşa că l-au luat pe Pablo cu 500 de euro de la o grădină zoologică privată din Arad.

Georgiana Godină, soţia poliţistului: „Oarecum aduce aşa a căţeluş rumegător. Se joacă la fel ca un căţeluş, e la fel de ataşat. În psihologia lui, nu toţi oamenii din jur sunt buni. Trebuie să îi câştigi mai întâi încrederea."

Marian Godină, poliţist:Nu face năzbâtii, nevoile şi le face la fel ca mulţi alţi români în curte, dar măcar în acelaşi loc tot timpul, e foarte educat. Mănâncă iarbă, fânul e foarte ieftin. Îl răsfăţam cu o banană. A mâncat chiar şi cireşe acum! E un burghez, e un boier."

Primele fotografii postate de Marian Godină cu alpaca au strâns mii de aprecieri, dar şi comentarii, aşa că stăpânii s-au văzut nevoiţi să îi creeze lui Pablo o pagină specială. Georgiana face fotografiile, iar Marian scrie postările care sunt, de la o zi la alta, tot mai urmărite.

Georgiana: „Pe fondul tensiunilor din societate, Pablo s-a enervat foarte tare şi a încercat să le arate oamenilor ce trebuie să facă pe 26 mai."

Cu alte cuvinte, Pablo şi-a propus să îi îndemne pe cei care îl urmăresc să iasă la vot pe 26 mai.

Georgiana: „Publicul lui Pablo este destul de tânăr şi probabil că ar putea să influenţeze. Şi dacă influenţează un om sau doi să iasă la vot, e un câştig..."

Şi în viaţa reală, Pablo face vâlvă ori de câte ori iese în lume.

Tânără: „Mama mea e mare fan şi oricât de proastă îi e ziua, o face fericită."

Alpaca este deoseori confundată cu lamă, dar e de talie mică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Godină explică cum a ajuns alpaca Pablo în autobuz și ce va face dacă va primi amendă
Ce riscă Marian Godină după ce și-a plimbat alpaca, pe nume Pablo, cu autobuzul. VIDEO
Marian Godină și-a cumpărat un animal de companie exotic. Reacția soției. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO