Polițistă accidentată de un șofer agresiv. Bărbatul a fugit de la locul incidentului

Ultima actualizare: 26-01-2019 20:32

O femeie, agent la poliţia locală din Ploieşti, a fost izbită în plin cu maşina de către un şofer care parcase neregulamentar. Conducătorul auto şi-a abandonat apoi maşina pe o stradă din apropiere şi s-a făcut nevăzut.

 

Femeia a mai fost victima unui şofer agresiv anul trecut şi tot din acelaşi motiv.

Incidentul s-a produs după ce agenta de poliţie locală l-a interpelat pe şoferul care parcase pe o trecere de pietoni. Enervat că i-au fost cerute actele, bărbatul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Iar pe poliţista a luat-o pur şi simplu pe capotă.

Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: "S-a apropiat de conducătorul auto solicitându-i să îi prezinte documentele, acesta a refuzat, s-a urcat în autoturism şi a plecat de la faţa locului, acroşând poliţistă. Colegul acesteia este cel ce a apelat numărul de urgenţă 112."

Transportată de urgenţă la spital, femeia a fost supusă unei investigaţii amănunţite.

Violetă Tănase, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Ploieşti: "Prezenta un traumatism cranio cerebral cu zone de contuzie turaco-abdominala şi contuzie de şold drept. În urma investigaţiilor nu s-au decelat fracturi sau organe afectate în continuare este în atenţia specialiştilor."

Maşina şoferului dornic să scape de amendă a fost găsită abandonată la doar câteva străzi depărtare. Anchetatorii au aflat cine este proprietarul maşinii şi vor stabili dacă acesta se afla la volan.

Deocamdată, cel care conducea este căutat pentru fugă de la locul accidentului, iar dacă anchetaorii vor stabili că acesta a lovit cu intenţie poliţistă, va fi cercetat şi pentru ultraj, aşa că risca o pedeapsă cu închisoarea.

Culmea este că polistista a mai fost agresată de un şofer nervos anul trecut, tot după ce i-a cerut socoteala pentru că parcase neregulamentar. Atunci, femeia a ajuns la spital cu lovituri în zona capului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO