Planul medicului fals Matteo Politi. Ce le propune persoanelor pe care le-a ”tratat”


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 13:54
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 13:36
Categorie: Stiri actuale

Matteo Politi, presupusul impostor italian, vrea să fie din nou în libertate. Cel considerat fals chirurg estetician a contestat arestarea preventivă și mizează pe clemența judecătorilor de la Tribunalul București.

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile ProTV: „Matteo Politi s-a întors în arestul poliției, acolo unde așteaptă decizia judecătorului de drepturi și libertăți, asta după ce avocatul său a încercat să îl convingă că a stat suficient în spatele gratiilor și că ar vrea să redevină un om liber.

Eventual, dacă e posibil, chiar dispus să se supună unui control judiciar, inclusiv cu condiția ca el să nu părăsească teritoriul României. El a fost prins înainte de a încerca să părăsească teritoriul României în contextul acestui scandal. Spune avocatul său că nu se justifică arestarea preventivă – ba chiar a venit cu un element surpriză în fața magistratului, spunându-i acestuia că a declanșat procedura de mediere.

Practic, Matteo Politi indirect recunoaște că își cere scuze victimelor sale care îl acuză de înșelăciune și chiar le invită la o procedură de mediere, ceea ce ar însemna – dacă aceste paciente decid să îl ierte – un acord de pace, ceea ce, din punctul său de vedere, ar putea însemna inclusiv suspendarea procedurii penale, iar în cazul în care se ajunge la proces, acesta se poate încheia, pentru că este vorba despre o infracțiune care se pretează la a a fi cercetată de procurori și judecată de magistrați la plângerea prealabilă a victimelor, iar în cazul în care victima recurge la metoda de a-și ierta prezumptivul agresor, atunci procedurile se stopează.

Așadar, sunt lucruri care în prezent sunt analizate de judecătorul de drepturi și libertăți – cel care a primit, de altfel, contestația lui Matteo Politi împotriva arestării preventive dispusă zilele trecute de judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1. Matteo Politi – spune avocatul său – este încă ferm convins că nu a făcut nimic ilegal în România și că actele de care s-a folosit sunt autentice; nici vorbă că ar fi false.

Matteo Politi a fost susținut la tribunal nu doar de avocatul său, dar și iubita sa, care a afirmat în fața jurnaliștilor că are încredere deplină în iubitul său italian. Și ea a fost una dintre pacientele pe care Politi le-a supus unor intervenții, precizând că îl consideră un chirurg excelent.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Planul medicului fals Matteo Politi. Ce le propune persoanelor pe care le-a ”tratat”
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO