Pieton lovit de o maşină când traversa regulamentar şi aruncat câţiva metri mai departe

Ultima actualizare: 12-12-2019 09:41

Unbărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit în plin de o mașină pe un bulevard din Sectorul 2.

Omul traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul povestește că nu l-a văzut și că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Bărbatul de aproximativ 50 de ani se afla pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Ferdinand din Sectorul 2 al Capitalei. Se îndrepta spre casă, când a fost izbit de o mașină.

Bărbatul se afla pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost izbit în plin de mașină. Impactul a fost atât de puternic, încât trupul bărbatului a fost aruncat câțiva metri mai în față.

Martori povestesc că victima traversa regulamentar, însă șoferul mașinii nu a fost atent și ar fi avut viteza peste limita legală.

Bărbat: „Venea din partea asta și a dat peste un om. Cred că viteza, mai maricică și nu a mai putut să îl evite și a intrat în el. Se află în salvare, ceva la cap cred că. Vă dați seama de aici și l-a târât tocmai acolo, uite sacoșa."

Femeie„Cică a dat peste un om. Omul era pe trecerea de pietoni și ăla a venit cu viteză și na."

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit grav la cap, iar mai bine de o oră medicii de pe ambulanță au încercat să îl stabilizeze. A fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă starea lui este critică.

Femeie: „Nu este un domn foarte slăbuț, da? Și este suficient de solid. E clar că a avut viteză cine a dat peste el. Și vă spun, cred că a intrat și în stop cardio. La un moment dat îi făceau masajul cardiac."

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și nu consumase alcool.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO