Centrul Capitalei afectat de o pana de curent dupa o avarie. Circulatia metroului a fost blocata

Ultima actualizare: 11-02-2017 07:14
metrou

Mai multe zone din Capitala, printre care Piata Romana, Piata Victoriei, Stefan cel Mare, precum si pe bulevardele Dorobanti si Ion Mihalache au fost afectate de o pana de curent, dupa o avarie la sistemul de electricitate.

UPDATE 19:45  Alimentarea cu energie electrica a zonei de nord a Bucurestiului, afectata de o avarie majora, a fost reluata la ora transmiterii acestei stiri. Din cauza penei de curent, circulatia metrourilor a fost oprita, in prezent fiind reluata, insa trenurile se deplaseaza cu viteza mai redusa.

UPDATE 19:25 Curentul a cazut in aceste zone in jurul orei 19.00. Sunt afectate mai multe zone din Sectorul 1 si 2, precum Piata Victoriei, Piata Romana, zona Stefan cel Mare, precum si bulevardele Ion Mihalache, Dorobanti, Banu Manta si zonele adiacente. La aceasta ora, nici metroul nu functioneaza, relateaza news.ro.

Reactia Enel
Alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta miercuri seara, in jurul orei 19:15, in zona centrala a Capitalei, dupa o avarie la statia de transformare Bucuresti Nord, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentantii Enel. Potrivit acestora, defectiunea urmeaza a fi remediata in cel mai scurt timp

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO