(P) Scările interioare din lemn - proiectarea 3D, un preview ideal oferit de câteva firme


Ultimul update: Vineri 04 Octombrie 2019 19:52
Data publicarii: Vineri 04 Octombrie 2019 19:24
Categorie: Stiri actuale
Scară de lemn

Scările din lemn rămân favorite. În ciuda trendurilor și poate a soluțiilor tot mai moderne, scările interioare din lemn se impun. Sunt rezistente, atractive, sunt estetice și potrivite în orice casă. Practic nu sunt aspecte defavorizante.

Cu o alegere optimă în ceea ce privește firma care să le proiecteze, aveți toate șansele ca acest proiect să contribuie semnificativ la un aspect unic al designului interior.

Scara de acces între etaje poate deveni element ce iese în evidență prin balustrada interesantă și scările din lemn cu design deosebit, formă și culoare care să definească eleganţa. Dippanels este una din puținele firme care pe lângă execuția rapidă, impecabilă, cu abordare aparte privind proiectele de acest gen, poate oferi și un preview, vizualizarea 3D a scărilor dorite.

Scări din lemn masiv realizate după proiecte adaptate oricărui tip de spațiu

Când vine vorba de scari interioare sunt avute în vedere două aspecte, cel estetic, dar mai ales cel funcțional. În plus, din perspectiva alegerii pe termen lung, scările din lemn trebuie să prezinte calitate şi siguranță. De aceea, cele din lemn masiv sunt de preferat.

Ca și tipologie, scara în sine este aleasă conform cu spațiul și cu ce se potrivește acestuia. Configurarea acesteia poate fi realizată mai ușor decât am crede. Dippanels spre exemplu, un nume de reper în domeniul scărilor interioare din lemn masiv, propune proiectarea fără costuri suplimentare, în timp mai scurt ca oricând, doritorii putând să aleagă modelul și configuraţia structurii.

Serviciile personalizate sunt cele care permit o amprentă personală, un stil adaptat la preferinţele fiecăruia. Așadar, personalizarea totală a scării este o abordare aparte, ce face proiectele unice.

Proiectare digitală și vizualizarea 3D

Dippanels mizează pe metode și tehnologii moderne pentru ca proiectele desfășurate să fie cât mai curând duse la bun sfârșit. Timpul de execuție este unul mai scurt datorită tehnologiei utilizate. Apelează în schimb la măsurarea digitală, ceea ce aduce și marele plus al preciziei dimensiunilor.

La nici 24 de ore de la măsurătorile efectuate, proiectul prinde contur în varianta 3D. Este ceea ce permite clientului să observe mai fin toate detaliile, să retuşeze, să schimbe ce pare că mai este necesar. Este practic un preview a ceea ce va urma să devină scara interioară din lemn, calea de acces spre etaje cu trepte interesante, cu finisaje de calitate.

Arhitectura casei și viziunea despre designul interior sunt motive bine întemeiate pentru care scările cu personalitate sunt de dorit. Adică o altfel de casă, modernă, proiectată atipic va avea nevoie clar o scară deosebită și asta nu este un dezavantaj, ci un proiect care provoacă în a găsi maniere creative. Forma scării spre exemplu poate fi nu doar cea dreaptă, ci în formă de L sau U. Balustrada poate înlocuită de un riflaj, tot din lemn, adică o structură de tip grilă. Acolo unde spațiul este îngust scara trebuie adaptată, din pură necesitate, dar aspectul nu trebuie să fie ceva neplăcut sau banal.

Dippanels execută orice tip de proiect, adaptează ideile dorite în variante de scări interioare funcționale. Ceea ce rezultă este calitate premium, lemnul masiv de esenţă tare este pus în valoare așa cum merită.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Tags: scari de lemn,

VIDEO PROTVPLUS.RO