Aglomeratie pe aeroportul Otopeni dupa ce companiile aeriene au vandut mai multe bilete decat locuri


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 23:45
Data publicarii: Joi 30 August 2012 13:33
Categorie: Stiri actuale

Fiti foarte atenti daca v-ati programat un zbor de pe aeroportul Otopeni in acest sfarsit de vara. Chiar daca aveti bilet, s-ar putea sa nu aveti loc in avion.

Si asta pentru ca operatorii aerieni vand mai multe tichete, pentru a fi siguri ca isi vor umple aeronavele. Astazi, zeci de oameni au patit-o si au aflat stupefiati ca nu sunt lasati la bord.

Doamna Anghel avea bilet de avion spre Paris pentru dimineata. Dupa 7 ore de asteptare inca nu stia daca va pleca sau nu astazi.

Si cursa spre Amsterdam a fost cu ghinion pentru cativa pasageri ramasi fara loc in avion. Operatorii aerieni recunosc cu seninatate ca vand mai multe bilete in ideea ca unii pasageri renunta la cursa. Astazi, insa, au venit toti.

"Atat Air France, cat si KLM incearca sa limiteze astfel de situatii, care raman cu totul exceptionale in cadrul operatiunilor zilnice", se arata intr-un comunicat KLM.

Cu alte cuvinte, i se poate intampla oricui, in special in aceste zile aglomerate, cand romanii care au venit aici in vacanta se intorc in tarile de rezidenta. Riscul este cu atat mai mare, cu cat ajungeti mai tarziu la aeroport si va faceti printre ultimii chek-in-ul.

In tot acest balamuc exista un avantaj: daca pierdeti o cursa si nu este vina dumneavoastra, compania aeriana va despagubeste cu pana la 600 de euro pentru timpul pierdut.

VIDEO PROTVPLUS.RO