Oroare la Braila. Caini macelariti cu sulita si aruncati la canal

Dată publicare: 20-04-2011 17:59
Dată actualizare: 26-08-2012 00:09


Caini vagabonzi

20 de caini macelariti cu sulita, pusi in saci au fost aruncati de-a valma intr-un canal colector din judetul Braila. Cei care au vazut trupurile sfratectate au alertat autoritatile. Politistii ii cauta acum pe cei care au comis faptele oribile.

Un localnic a vazut cateva lesuri plutind in apa murdara a unui canal aflat la marginea orasului Ianca. Impreuna cu politistii au ajuns acolo si reprezentatii asociatiilor de protectie a animalelor.

In total au fost trase la mal 20 de cadavre, cateva in saci de plastic. Martorii au descoperit si ca cei care au omorat cainii au incercat sa ii decapiteze.

Inclusiv puii de cateva luni au fost schingiuiti cu aceeasi cruzime:

Toti cei care au comis aceste atrocitati risca intre 6 luni si 3 ani de inchisoare. Anchetatorii iau in calcul si varianta in care angajatii de la padocurile de caini vagabonzi care apartin de primarie sa fi fost implicati in masacru. Primarul neaga insa categoric acest lucru.

Politistii cred ca animalele decapitate aveau crotalii in urechi, iar indivizii care le-au omorat au vrut sa stearga astfel orice urma.

Citeste si:

Sute de noi insule, descoperite pe Terra. Cum au stat ascunse pana acum

De tot rasul pe covorul rosu. Katy Perry si-a lipit prost sfarcurile. FOTO

Fenomen ciudat in urma cutremurului din Japonia: pamantul a devenit lichid

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO