Orban, despre noua lege a carantinei și izolării. Ce va face ”pentru a ține sub control epidemia”

Ultima actualizare: 20-07-2020 11:26
Ludovic Orban
Inquam/ Sabin Cîrstoveanu

Premierul Ludovic Orban a declarat că, imediat ce intră în vigoare noua Lege a carantinării şi izolării, Guvernul va lua toate măsurile pentru a lupta eficient împotriva epidemiei de COVID-19.

 

Orban a spus că Executivul va lupta "pentru apărarea sănătăţii şi vieţii românilor", precizând că marţi, cel mai probabil, va avea loc o şedinţă a Executivului pe această temă.

"Obiectivul nostru este acela de a utiliza toate pârghiile instituţionale pe care le avem la dispoziţie pentru a stăpâni, pentru a ţine sub control epidemia şi pentru a reduce numărul infectărilor. Imediat ce intră în vigoare legea, vom stabili toate măsurile şi toate acţiunile necesare care sunt permise de noua lege, astfel încât să luptăm eficient pentru apărarea sănătăţii şi vieţii românilor. Nu ne dorim să impunem nicio restricţie suplimentară, nu ne dorim să mai luăm măsuri care să aibă efect negativ asupra economiei", a afirmat Orban, după ce a participat, alături de mai mulţi membri ai Cabinetului, la ceremonia de la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, organizată cu prilejul Zilei Aviaţiei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO