Primarul Pandele organizează referendum pentru interzicerea păcănelelor în Voluntari


Ultimul update: Vineri 29 Martie 2019 20:42
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019 20:04
Categorie: Stiri actuale
pacanele

Locuitorii orașului Voluntari sunt chemați să participe la un referendum prin care trebuie să se declare dacă sunt de acord cu interzicerea jocurilor de noroc, cu ocazia alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție.

Consiliul Local Voluntari a decis, în ședința de vineri, organizarea unui referendum local, pe lângă cel privind legile justiției, propus de președintele Klaus Iohannis și pe lângă votul pentru alegerile parlamentare, din data de 26 mai.

Astfel, la propunerea primarului orașului Voluntari, Florentin Costel Pandele, cetățenii sunt chemați să se pronunțe prin Da sau Nu la următoarea întrebare: "Sunteți de acord cu interzicerea jocurilor de noroc pe raza administrativ-teritorială a orașului Voluntari?".

În expunerea de motive, semnată de primarul Pandele, acesta arată că "România a ajuns o țară sufocată de păcănele" și că este nevoie de combaterea dependenței de jocurile de noroc, numită și ludomanie.

Florentin Costel Pandele consideră că "ludomania este o afecțiune care duce la destrămarea familiei și că un prim pas pentru vindecarea dependenței de jocurile de noroc constă în îndepărtarea dependentului de mediul de joc".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Primarul Pandele organizează referendum pentru interzicerea păcănelelor în Voluntari
  • /

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO