Oficialul american care a confundat Bucurestiul cu Budapesta la ceremonia de la Deveselu

Dată publicare: 12-05-2016 21:59
Dată actualizare: 15-05-2016 02:18


deveselu

Adjunctul secretarului Apararii Statelor Unite ale Americii, prezent la ceremonia de la Deveselu, a confundat capitala Romaniei cu cea a Ungariei. Acesta s-a intalnit la Bucuresti cu Ministrul Apararii Mihnea Motoc, dar a declarat altceva.

Robert Work, adjunctul secretarului Apararii SUA: "Este o adevarata placere pentru mine sa fiu pentru prima data in Romania. Mi-as dori sa stau mai mult sa vad aceasta frumoasa tara. Am petrecut aseara ceva timp in Budapesta si apoi am zburat peste cateva zone din tara voastra care este minunata."

Work a mai afirmat ca “daca am lua masuri care sa priveasca Rusia, am declara acest lucru si am explica de ce facem asta”, detaliind mai departe amenintarile ce vin din Orientul Mijlociu.

Referindu-se la Romania, oficialul american a apreciat ca tara noastra “contribuie (la Alianta Nord Atlantica - n.r.) mult mai mult decat dimensiunile sale”. Statele Unite ale Americii nu isi puteau dori “un aliat mai bun decat Romania” - tara care este “un luptator care se masoara cu adversari de o categorie mai mare”, a mai declarat Robert Work.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO