O legendară companie de mașini de lux și-a deschis reprezentanță la Bucureşti


Ultimul update: Miercuri 27 Martie 2019 20:18
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2019 19:23
Categorie: Stiri Auto

România rămâne o ţară a contrastelor, în care maşinile de lux îşi găsesc din ce în ce mai mulţi cumpărători.

Atât de atractivă este zona noastră pentru brandurile de top, încât mărci legendare îşi deschid reprezentanţe aici, iar cele deja existente, înregistrează dublări de vânzări, comparativ cu anii trecuţi.

După o dublare a înmatriculărilor în România anul trecut față de 2017, o legendară companie britanică a decis deschiderea unei reprezentanțe la Bucureşti. Negocierile au început însă în urmă cu 4 ani.

Andy Palmer, director general al companiei: "Ne-am uitat să vedem unde sunt clienţii noştri şi am aflat că avem chiar mulţi în zona Balcanilor, iar aceştia cumpărau până acum din Austria şi venirea în România e justificată, atât pentru clienţii de aici, dar şi pentru ţările din jur".

E un semn că relaţiile cu România vor fi foarte bune şi după Brexit, spune ambasadorul Marii Britanii.

Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii: "Dacă suntem în UE sau dacă suntem în afară, ştim că relaţiile cu România vor fi foarte productive."

Cunoscută pentru apariţia în seria James Bond, marca britanică a venit la Bucureşti cu cele mai noi modele, inclusiv unul electric.

De fapt aproape toate mărcile premium scot de-o vreme câte un model nou pe an, iar acestea sunt cele mai vândute, potrivit importatorilor.

Adrian Pascu, director divizie mărci de lux: "Pentru anul trecut toate cele trei mărci de lux au avut creşteri, substanţiale unele. Fiecare având aportul câte unui model nou."

Pentru o astfel de maşina preţurile pornesc de la 100 de mii de euro, dar ating uşor 200 de mii pentru motorizări speciale, sau chiar 300 de mii dacă vorbim despre personalizarea interiorului.

Fie că vorbim despre Aston Martin, Bentley, Ferrari sau Porsche şi Lamborghini, toate au avut creşteri în 2018, fata de 2017, potrivit datelor direcţiei de înmatriculări.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
O legendară companie de mașini de lux și-a deschis reprezentanță la Bucureşti
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO