O femeie din Vaslui a murit dupa ce un zid s-a prabusit peste ea. Sotul ei a gasit-o cand a auzit mobilul sunand de sub ruine

Ultima actualizare: 03-08-2014 07:07

Un sir de nenorociri a lovit crunt o familie din localitatea Padureni, judetul Vaslui. O femeie de 50 de ani a murit, dupa ce zidul casei s-a pravalit peste ea si a ingropat-o sub daramaturi.

In primavara, locuinta ii luase foc, iar acum, dupa multa truda, incerca, impreuna cu sotul ei, sa o reconstruiasca. Cel care a descoperit cadavrul este barbatul, care si-a dat seama unde este dupa ce a auzit telefonul mobil sunand de sub ruine.

Cand s-a intors de la serviciu, barbatul a intrat in panica. A vazut zidul casei daramat, iar sotia lui nu era nicaieri. "Am sunat la telefon si se auzea sub daramaturi. Am tras chirpicii deoparte, am fugit la vecini. Am scos-o de acolo" a relatat sotul victimei.

Disperat sa o salveze, barbatul a sapat cu mainile goale printre daramaturi. Cand a reusit s-o scoata la suprafata pe femeie, aceasta nu mai era insa constienta. Omul a chemat imediat ambulanta, dar victima s-a stins.

"Asa era groapa de inalta, de unde a scos-o. Era, saraca, aproape ingropata in pamant si nimeni in preajma. Cine se gandea ca o sa cada o bucata de perete?! Pacat, e suflet, e om" a marturisit o localnica.

Ghinioanele s-au tinut lant de aceasta familie. In primavara, casa a fost distrusa de un incendiu, iar peretii s-au subrezit. Asa ca oamenii au fost gazduiti in ultima perioada de vecini. Acum, cand incercau sa refaca locuinta, pentru a se putea muta inapoi, constructia s-a surpat cu totul.

"Cuminte, harnica, muncitoare. Nu aveai ce zice. Casa aia se daramase, dar ea a lipit-o, ea a facut-o. Nu a fost nimeni vinovat", a povestit o vecina.

"A solicitat un echipaj de la Ambulanta, insa cadrele medicale au constatat decesul. In cauza s-a dispus necropsia pentru a se stabili cauza decesului" a explicat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Cele patru fiice ale femeii, care nu mai stau in Padureni, au primit vestea dureroasa si vor reveni in satul natal sa se ocupe de inmormantare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO