O elevă din Constanța a fost accidentată în fața școlii, în timp ce încerca să urce într-un autocar

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
ambulanta
Pro TV

O elevă, în vărstă de 12 ani, a fost accidentată, miercuri, chiar în fața șoclii, în Năvodari. Minora traversa carosabilul printr-un loc nemarcat pentru a urca într-un autocar.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, când eleva de 12 ani a fost surprinsă şi accidentată de o autoutilitară în momentul în care se pregătea să urce în autocarul închiriat de şcoală pentru a merge în excursie, potrivit Agerpres.

"Accidentul s-a petrecut miercuri, 28 martie, în oraşul Năvodari, în faţa şcolii de pe strada Plopilor, când o elevă de 12 ani, care a vrut să urce în autocarul parcat neregulamentar, pe contrasens, a fost acroşată de o altă maşină", precizează un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 30 ani, din Năvodari, care conducea o autoutilitară pe strada Plopilor, din oraşul Năvodari, a surprins şi accidentat o minoră de 12 ani care se afla pe partea carosabilă a drumului,

în dreptul unei instituţii de învăţământ public, pentru a urca într-un mijloc de transport în comun pentru copii, staţionat neregulamentar, pe contrasens, cu uşile de acces către axul drumului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO