O eleva de clasa a 9-a din Botosani, gasita moarta in apartamentul pe care il impartea cu un coleg. Ipoteza politistilor


Ultimul update: Luni 27 Aprilie 2015 07:03
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2015 07:36
Categorie: Stiri actuale

Poveste socanta, in Botosani, unde o eleva de clasa a noua, a fost gasita fara viata in apartamentul in care locuia cu chirie impreuna cu un tanar de 19 ani, care sustine ca nu era iubitul ei.

El este cel care a descoperit-o fara suflare si, sperand ca mai poate fi salvata, a sunat la 112. Copila era insa moarta de mai bine de 10 ore. Politistii presupun ca fata de 16 ani s-a sinucis, si se pare că avea probleme în dragoste. Miercuri noaptea a fost surprinsa plangand in hohote, apoi a postat pe pagina ei de Facebook mesajul: "Daca plec, imi vei simti lipsa...".

Atat Politia cat si inspectorii de la Protectia Copilului Botosani ancheteaza cazul.Au aflat ca mama fetei este plecata de mai multi ani in strainatate, si fata, care are domiciliul intr-o comuna aflata la 80 de km de Botosani.

Conform legii, parintii care pleaca la munca peste granita trebuie sa lase minorii in grija unor membri ai familiei sau a unor persoane de incredere si sa declare acest lucru inspectorilor sociali. Anchetatorii verifica acum circumstantele in care fata a fost lasata sa inchirieze o locuinta in oras, pe care s-o imparta cu un tanar. Totodata, legistii trebuie sa stabileasca exact cauza mortii.

Baiatul care locuia cu chirie, in acelasi apartament in care statea si fata a sunat la 112, imediat dupa ce a ajuns acasa, de la serviciu. A gasit-o pe tanara nemiscata, in camera ei, in pat.

Ionut Ciobanu, colegul de apartament al tinerei: "Ce faci, dormi? Dar nimic, nimic. Am pus mana pe dansa, dar absolut nimic, n-a mai spus nimic. Am sunat la Salvare si la proprietara apartamentului."

Medicii n-au mai putut face nimic pentru a o salva pe tanara.

Eduard Gurau, Ambulanta Botosani: "La locul solicitarii am gasit o persoana decedata de aproximativ 10 ore. Cauza decesului nu se cunoaste inca."

Fata era eleva la un liceu din Botosani. Parintii ei locuiesc in Italia si ii trimiteau mereu bani, iar de probleme financiare nu putea fi vorba, a povestit colegul de apartament. In urma cu doua zile insa, se certase, se pare, cu iubitul ei si era foarte suparata.

Ionut Ciobanu, colegul de apartament al tinerei: "Suparat, nu mi-a spus o vorba. Am venit cu dansa aici in balcon si statea si bocea. I-am spus ce-ai patit, ce-i cu tine, te pot ajuta cu ceva? Nimic, nimic..."

Politistii considera moartea fetei una suspecta si incearca sa afle daca a fost vorba despre o sinucidere sau o problema medicala. Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti, iar in urma necropsiei se va stabili ce a provocat decesul.

VIDEO PROTVPLUS.RO