Nunta mare la Costesti. Autointitulatul rege al tiganilor crestini si-a maritat fiica

Ultima actualizare: 22-10-2013 07:04

E nunta mare cu sute de invitati la Palatul de Arama de la Costesti. Autointitulatul rege al tiganilor crestini ortodocsi, Dan Stanescu, isi marita comoara, pe Lucy- Cristina.

Mireasa are doar 16 ani si o zestre de un milion de euro, dupa cum se falesc neamurile ei, care i-au comandat inclusiv o rochie ca de paunita batuta toata in cristale.

Tinuta ar fi costat 10.000 de euro, insa salba de cocosei de la gatul lui Lucy este de departe mult mai valoroasa.

Pentru evenimentul care va ramane in memoria comunitatii, socrul mic nu a facut economie de la nimic. Pacat insa ca fata a fost mai tot timpul imbufnata.

Alaiul a plecat dimineata de la Palatul de Arama ca sa aduca nasii. Socrii aveau la ei o tava pe care se afla, bine rumenit, un purcel de lapte, sacrificat pe altarul dragostei, si un cos cu bauturi.

Dormitorul mirilor fusese pregatit cu multe ore inainte. In mijloc troneaza un uluitor pat nuptial cu asternut mov strident alaturi de care se afla toaletele indraznete pe care le va imbraca mireasa, dupa ce va fi si ea nevasta.

In tot acest timp electocasnicele asteptau cuminti, in curte. Alaturi de vesela Versacce, traditia ramane. Viitoarea doamna are doua cosuri de rufe si trei calupuri mari de sapun de casa.

Zestrea poate sa mai astepte insa. Sambata a fost importanta rochia de nunta, adusa de la Paris, te orbea. Oricat de bine ai fi stat cu vederea nu puteai sa te uiti de la atatea cristale. Si totusi Lucy Cristina a zambit rar. Poate de emotie sau cine stie.

In curtea palatului, sute de portii de mancare asteptau aliniate in farfurii, in siruri nesfarsite, la fel ca si invitatii printre care s-a aflat si imparatul Iulian. Dar si un domn cu palarie de cowboy si ochelari de soare.

"Mi-a dat Dumnezeu o zi minunata, se vede ca ma iubeste. E cea mai frumoasa nunta, se marita printesa mea Lucy", a spus Dan Stanescu.

Timizi, mirilor le scoteai cu clestele cuvintele. "E frumoasa, imi place. Ma simt bine si nu sunt emotionat deloc", a spus mirele.

Mireasa a aparut usor incurcata cand a realizat ca nu poate dansa din cauza salbei uriase, pana in pamant, plina cu banuti de aur.

Nasii celor doi tineri par relaxati. Sunt la 25-a pereche de fini. El este medic veterinar si patronul unui lant de farmacii.

Nasa este farmacista si a venit imbracata intr-un costum popular vechi.

Pregatirile au inceput inca de vineri, cand 35 de purcelusi de lapte si 10 "frati mai mari" au fost pusi la protap pentru a-i satura pe cei peste 500 de invitat.

Mireasa va primi ca zestre salbe grele incarcate cu cocosei de aur, rochii fara numar si mobila.

Dan Stanescu l-a invitat sa cante la nunta pe Adrian Minune, in timp ce socrul mare i-a chemat pe Catalin Crisan, Daniela Gyorfi si Nicoleta Luciu.

Fumul gratertelor a inceput sa urce spre culmile de la Costesti. Cheful abia acum incepe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO