Noi detalii despre procurorul care s-a sinucis. De ce ar fi recurs la acest gest


Ultimul update: Vineri 26 Aprilie 2019 17:56
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2019 17:28
Categorie: Stiri actuale

Un procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a căzut de la etajul 5 al instituţiei. Primele date arată că ar fi vorba despre o sinucidere.

Ofiţerii din cadrul Serviciului Omoruri au preluat ancheta şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat. 

„Oamenii care treceau prin spatele clădirii Parchetului General din București au văzut-o pe femeie suită la înălțime. În acel moment, și-au dat seama că ceva nu este în regulă și că urmează să se întâmple lucruri grave. Au încercat să îi spună să îi spună să intre înapoi, să nu facă un gest necugetat, numai că femeia nu a ținut cont de strigătele care o îndemnau să se mai gândească o dată la ceea ce avea de gând să facă și se pare că s-a aruncat în gol de la o înălțime de 20 de metri.

La 11 și 33 de minute, cei care asistaseră neputincioși la această scenă cumplită, au pus mâna pe telefon și au sunat la 112. Nouă minute mai târziu, ambulanța sosea lângă Parchetul General, medicii încercau să îi acorde primul ajutor femeii, însă nu au putut să o resusciteze.

Am aflat după aceea, că femeia se numea Ramona Bulcu, era procuror în cadrul Parchetului General din Capitală și timp de câțiva ani ocupase chiar funcția de șef al biroului de presă a Parchetului General.

Din surse apropiate anchetatorilor, am aflat că femeia avea probleme de sănătate și o situație familială dificilă. Și, se gândesc cei apropiați, că tocmai necazurile cu care s-a confruntat în ultima vreme să o fi împins pe acest drum.

După producerea tragediei și după plecarea celor de la ambulanță, în scenă au intrat polițiștii Serviciului Omoruri, care au preluat ancheta împreună cu un procuror criminalist”, a transmis Cătălin Radu Tănase, corespondent ProTV.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ce a făcut procurorul Parchetului ICCJ înainte de a se arunca de la etaj
O femeie procuror a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului ICCJ
Dragnea, despre Augustin Lazăr: A intrat pe un drum foarte şmecher
VIDEO PROTVPLUS.RO