Coada de sute de persoane la serviciul de inmatriculari auto din Pitesti. De la 1 februarie, situatia se va inrautati

25-01-2017 16:56


Circa 400 de oameni s-au asezat la coada inca de la 6 dimineata si au asteptat ore bune, in conditii inumane, ca sa-si rezolve problemele.

Va fi si mai rau dupa 1 februarie, spun functionarii de la ghisee: odata cu scoaterea taxei de mediu, mii de oameni se vor grabi sa-si inmatriculeze masinile.

Sute de oameni intr-un spatiu de numai 50 de metri patrati. Nu e de mirare ca spiritele s-au incins, mai ales cand cineva incerca sa intre in fata.

Aglomeratia e cauzata de cele doua zile libere pe care le-au avut bugetarii, recunosc angajatii serviciului inmatriculari.

Oamenii isi dau seama ca, totusi, ei au fost norocosi astazi. La serviciul de inmatriculari autor din Pitesti va fi si mai aglomerat cand va fi elimnat timbrul de mediu:

"Foarte aglomerat, dar sa vedeti cand o scoate taxa dupa 1 sau dupa 6 februarie, atunci sa vedeti probleme ... atunci cred ca toata noaptea, de la 12, isi iau scaunelele pensionarii si tin rand!"

Seful serviciului sustine ca i-a obligat pe toti cei 26 de subordonati sa lucreze cu doua ore mai mult, desi nu pot fi platiti suplimentar. Ar avea nevoie de 40 de angajati si o sala de asteptare mai mare, dar solicitarea sa catre Prefectura nu a primit un raspuns favorabil

VIDEO PROTVPLUS.RO